Alexo Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Vreau aici sa voteze totii Owneri daca sunt de acord cu Urmatoarea chestie Ori ce owner Steams Sa Aibe Slot || Admin pe toate servarele din comunitate Exemplu EU am Owner pe War3 Ii dau slot - admin lui Ownerul de pe Cs Astept Pareri [ PRO -- CONTRA ]
fanTeZya Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Contra , mie unu numi convie sa fie slot admin la mine , cat timp eu nu am nicio legatura cu cs , dr ,surf , gg etc Si a 2 la mana nu as avea o obligatie sa dau slot admin , Topic facut inutil dar in fine fiecare ce gandeste
MicuTzuL Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Contra nam nici o legatura cu celelalte servere !
B@ghis... Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 De exemplu Eu/Akkad/Ganja avem admin pe toate serverele Comunitati ....dar nu si la afiliate... Contra nam nici o legatura cu celelalte servere !Cum zice si el...cele afiliate doar daca vrei ....sa faci o cerere si sa intri sa schimbi mapa sau sa dai bann si e deacord Owneru!
Alexo Posted April 1, 2013 Author Report Posted April 1, 2013 Era doar o propunere Dasta am si zis sa votati Ok dati t/c
d33nis Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 eu unul sunt pro, gandesc ca el, se pot intampla multe cum ar fi un dobitoc sa intre cu numele unui owner si sa faca reclama la alte servere/site-uri sau sa injure ori sa joace codat. Dar asta e... experienta isi spune cuvantul. N-am pretentii de la ownerii de maxim 17 ani sa fie pro.
Recommended Posts