Cosmiin. Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Salut , am facut acest topic prin a va intreba daca sunteti de acord sa punem xredirect intre serverul gungame si dr-surf .Acest topic este informativ . Puteti da PRO/CONTRA . Astept decizia voastra . Serverul GunGame este mai vechi si are avg mai mare , dar surfu si dr sunt noi au avg mic dar playeri peste avg . Avem intr`un fel un numar aproape egal de playeri deci nu ar fi in pierderea nimanui.Pluginul xredirect precum si serverlist.ini vi`l dau eu daca ve`ti accepta . Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Deja avem Xredirect in Serverele Comunitati,Iar tu esti Afiliat....Dar Ganja decide! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Nu este vorba ca esti afiliat, dar deja redirectul de pe gungame merge catre un alt server steams, imi pare rau dar nu am cum ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts