EfecT. Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Nume :Varsta :15Gradul Dorit :helperY!M :wtf.maryus97Steam (ON/OFF) :OFF deocamdataEsti in stare sa tii redirecte? :daAti citit regulamentul? :daOrele in care esti dispus sa stai pe server :5 ore pe ziDe cat timp joci pe server :n-am prea jucat. Ma chemat Denis. Quote
Mik3 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 pai sa dai drumu la redirecte,adu' lume si ai pro.bafta!!! Quote
iNf3rNo'HD Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Ce redirecte mik3 ? )noi nu tinem .. nu cred ca sunt obligatorii , in fine PRO de la mine denis Quote
Mik3 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Ce redirecte mik3 ? )noi nu tinem .. nu cred ca sunt obligatorii , in fine PRO de la mine denis ar fi timpu sa tinem,ca asa mai facem cv populare. Quote
addytsu Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 avem vps`uri!!! ,mai bine ati comanda si voi cate un vps gratuit;) sunt mult mai bune decat redirecteleadica ...aceste vps-uri inlocuiesc redirectele!!!... si pe acest sv e nevoie de admini seriosi si cu experienta ,,cand facem 30 de admini apoi punem conditii ,pana atunci daca ei sunt seriosi si au experienta merita PRO....sper ca ati inteles! Quote
B@ghis... Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Accesati http://forum.steams.ro/topic/2123-vps-uri-gratuite-pentru-comunitate/ pt mai multe detallii fiecare dintre voi poate popula serveru,Atentie 1ip 1facebook 1 adresa mail !Cine are dinamic poate sa faca din nou dar cu alt Facebook si alta adresa de mail pe alt ip amandoua! Quote
addytsu Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Exact ! da`ti comanda fiecare de cate un vps...asteptati o zi sau doua...si apoi verificati emailul si va spune daca ati primit sau nu vps`ul. Dupa care ma anuntati ...nu umblati la nimic. Quote
Recommended Posts