Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick reclamant: eXe_iNf3rNo

Nick reclamat:  <Thrust>  sau ceva in genu nush 

Data/ora:  01:00 

Motiv:  Intru cu un amic la voi pe war3 era mapa fy_snow si vad ca mi-a dat sv blind automat , acum ii spun lui thrust asta sa-mi scoata blindu , nimic se facea ca ploua facea killuri cu unu gcf ceva de genu , el profita ca am blind mai pe scurt si isi facea omu rank 

Dovada:  Dovada vi-o pot face cu  snapshot-uri :  
http://imageshack.us/g/198/fysnow0002.bmp/  

off : astept sa faceti ceva in privinta asta  , asta se intampla cand adminii sunt tineri [ nu ca o-i fii eu batran ]

Posted

Te-ai uitat daca mai sunt si alti admini?.Probabil ca da , dar iti respect parerea asa ca trebuia si el sa ia o masura impotriva asta , nu trebuia sa profite. Din cate vad Trust sta pe spec pe server , fara sa faca nimic,( cel putin cand intru eu il vad pe spec , nu scoate o vorba) ca sa faca ore.:-? Astept si alte pareri , opini.

Posted

Vorba lui YsL' esti analfabet ai zis ca sti comenzile eu zic remove la trust comada era ca la ungag unban aici era unblind

Posted

Nu mai fiti atat de duri cu bietul thrust....daca nu stia sa scoata blindu...ce vreiati sa faca....nu moare lumea ;;) 

Voi v-ati nascut invatati? Toata lumea din greseli invata :)

Alta data sa fii mai precaut thrust.... 

Eu propun sa nu fie sanctionat in niciun fel...un advetisment verbal ar fi suficient .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...