Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce are mai baiatul asta?

Stiti acolo cand s-a luat de mine si m-a intrebat de cand am admin,ca sa nu fac dublu post am dat edit la postul MEU si am scris acolo sa se uite pe forum,el apoi zice ca I-AM EDITAT LUI POSTUL!!!

Oricum astazi a avut un comportament cam neadecvat,erau multi playerii pe server,dar au iesit din cauza lui,pentru ca a schimbat harta cand mai erau 35 minute,fara vot, a pus fy snow la 12 playeri,apoi cand mai erau 40 minute din fy snow,a bagat iarasi harta fy snow,pentru asta nu am poza dar se poate verifica in logs.

Nick reclamant:pRo | FD God

Nick reclamat:pRo | ysl' (nush sigur numele)

Data/ora:4/7/2013 ora 20:45 aproximativ

Motiv: Nu stiu sa explic,dar mai pe scurt un fel de "crize";

Dovada:
http://imageshack.us/photo/my-images/824/crizeysl.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/210/crizeysl2.png/

Era un baiat calumea, cand a scris acolo la cererea mea de admin ca ma urc pe harta,era vorba de acele 4 patrate din mijloc pe fy snow,unde am voie.Cand i-am aratat postul lui alexo pe mess,mi-a dat ignore,daca vreti fac printscreen la messenger.

Edit:prtscr la mess: http://img543.imageshack.us/img543/7018/crizeysl3.png

Dupa acel taci mi-a dat ignore.

Imi facuse 2 poze inainte,vazuse ca eram curat,si pentru ca l-am prins pe mess,i-am explicat o situatie pentru care el imi daduse slay de 4-5 ori pe fy snow,cu un citat din spusele lui alexo.

Cine are id skype,o sa ii arat toata convorbirea,add : poopuphamsterus       prin intermediul partajarii.

Posted

Mda...eram si eu pe sv... se tot lua de god ca cica se crede mare ca a luat admin... si dastea....

Dar nu inteleg dece a schimbat din westwood in snow si eram 5 vs 5 si dupa ce a lasat snow vreo 5/10 min a schimbat iarasi in snow...si a iesit :|

Dupa cum vad...nu prea isi respecta colegii si nici playerii..    in fine...akkd si alexo decid... ;)

Posted

dupa ace-l taci din cate vad eu acolo a mai continuat convorbirea , harta care o va mai schimba asa aiurea va avea remove , cu YsL am sa vb eu si daca mai face odata greseli de genu va suporta consecintele 

Posted

aresw zii la fd good sa nu i se mai urece admnu la cap cum facem unu dintre noi o mica greseala reclamatie.

Posted

Deci cand intru pe server le zice tuturor adminilor,nu-i asa ca lu fd i s-a urcat adminul la cap?

Ma intelege nu ai ce cauta ca admin.

Posted

FD god . ce sa spun... .aLx : cum se joaca?? Mersi la faza aia. Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc . am intrat cu un alt nume (.aLx) am cerut ajutorul adminilor pentru ca nu "stiam sa joc war3ft" si dintre toti admini online . era si ysl , nu si-a dat interesul sa ma ajute, FD God era singurul care a vrut sa ma ajute. Presupun ca era si Faby , care cred ca si el s-a oferit. Dar ysl nu ma intrebat decat "ce ai?" Fd god mi-a spus sa dau skillinfo. Ysl spuse : " FD God te bagi unde nu-ti fierbe oala." . Ysl ma dezamagesti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...