eX - eTc. Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nick reclamant: eX - eTc.Nick reclamat: pRo | YsL'Data/ora: 1:13Motiv: abuz adminDovada: mai jos."Nick-ul tau: pRo | YsL'Nick-ul banatului:tWistIp-ul banatului:18.29.102.21Durata banului: permanentMotivul banului:avea silent si na aratat pozeleHarta :fy_buzzkill"Dai ban fara dovezi ?Omule nu crezi ca esti cam indraznet ? ce ar fi sa ajungi tu inapoi la gradul de Helper si asa nu sti ca pe acest server nu se da ban permanent. Macar cu helper daca dai ban aiurea nu il poti da permanent.
Lede Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 AH SERVER NU MAI INTRU CU ASA SMORCAITI PE SEREBVRU ASTA IN VECI
Zyyk. Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 E adevarat ca tWist ala avea cod...dar nu trebuia sa fie asa dur cu el merita ban 3/4zile maxim
FD God Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nu ai ce sa ii faci,pe server face crize,pe forum face crize,esti sigur ca nu ai mai putin de 14 ani?
Zyyk. Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Majoritatea mint in privinta varstei doar ca sa para si ei putin mai mari pentru a fi acceptati ca admini dar oricum... iti dai seama usor ce varsta are dupa comportamentul de pe sv/forum
FD God Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Akkad,ysl are deja 3 reclamatii sau mai multe,te rog sa iei masuri.
eX - eTc. Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 Eu am facut reclamatie sa discutam despre ea, nu in afara ei.PS: Ysl noi suntem "smiorcaiti" cum spui tu? Eu spun verde in fata ce imi convine si ce nu. Daca ai fi citit regulamentul ai fi retinut faptul ca pentru cod nu dam ban permanent tocmai pentru faptul ca serverul nu are jucatori si posibil ca peste "3000" minute acel jucator banat sa nu mai intre cu cod si sa joace corect.
FD God Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Motivul banului:avea silent si na aratat pozeleApropo,de cand se vede aim-ul in poze?
Alexo Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Hai sa nu facem messenger aici O sa vorbesc cu akka Dar sa va intre bine in cap Cei care nu isi posteaza banurile au remove indiferent !! T/C
Recommended Posts