theangel Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nu inteleg care e problema ta, Alexo? Tu mereu te crezi mai presus decat alti coiechipieri (staff) doar ca ai un amarat de grad de owner. Sincer ma dezgusti , esti un om slab , caracter nu mai zic... Ai o atitudine care ma uimeste , daca tara asta va fi condusa de oameni cu mentalitatea ta, sincer as pleca in alta tara, oameni ca tine ne fac de ras poporul , tu te faci de ras pe tine insuti. Nu inteleg care e problema cu tine? Tu esti perfect? Esti un soarec. Poate ca altii admini nu au tupeu sa-ti zica asta , pentru ca le e frica de remove, de ban , dar mie nu mi-e frica nici macar de tine. Nu pricep cum poti sa te crezii tu perfectul? Imi zici mie " schimbi mapa fara vot" Si tu ce ai facut ba? De 2 ori cat timp am fost eu online. Tu ar trebui sa fii un exemplu pentru noi. Uite frate b@ghis cand am facut scandal mi-a spus "rezolvati problema pe forum" tu in locul lui dadeai ban . Iauzi gag 10000 minute? Pentru ce ba? Pentru " FROTTO RASPUNDE?"Gag lui frotto pentru " sunteti tampiti" 1)Nu vorbea cu tine vorbea cu mine si c!n3ma 2) Exagerezi . Tu daca erai in locul nostru mai jucai? Zii sincer. Probabil ca nu la ce caracter slab ai.hNz|smiley vroia admin . De ce nu i-ai dat? ti-a zis clar " da-mi admin in locul lui marian " . Tu ce sa zici? Nu-ti dau. De ce ba?? AI FACUT TU SERVERUL?Ai lucrat la el cat timp marian avea probleme si nu putea.Asta nu inseamna ca trebuie sa te crezi mai presus decat ceilalti , fara el erai un nimic pe server, probabil ca aveai acum un God, VIP. Si nu-ti permiteai sa te crezi "boss-ul" tuturor. Asa ca toti trebuie sa fim egali . Stii vorba " respecta si vei fi respectat" ?? Nu te voi respecta niciodata , cum nici ceilalti admini nu te respecta , sincer sa-ti zic.:)Poate cand esti tu toti sunt buni prieteni , dar nu e asa , nu e cum crezi tu. ( poate). Asa ca revino-ti la realitate !! Imi scoti adminu fara aprobarea lui marian? Esti un nimic, un om slab , nu vei ajunge departe. Succes:). 1
Alexo Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 http://forum.steams.ro/forum/339-reclamatii-adminiplayeri/ Urmeaza modelu NU face pe eminescu aici Ca nu scriem romane !!!
Recommended Posts