MoNsTeR Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Nick: StoleaScuzati-ma ca am facut alt topic.....JustForFun !!!!nu este adevarat ce zici tu, nu eram pe fy_snow )))Vreau sa stiu daca primesc unban puteti sa-mi dati raspunsurile va rog...? in topicul anterior nu mi-ati dat nici un raspuns..doar ca zyyk. primeste downgrade (bravo) Va rog, ca in acest topic sa scrieti numai PRO/CONTRA unban pls..Scuzati-ma din nou k am facut un topic nou, imediat dupa ala anterior..Si inca ceva... )))))) Zyyk. minte )) nu am intrat niciodata pe numele twist..))si eu sunt coleg cu el in cls a V||-aA el nu are 15-16 ani cat a spus el ) nici nare buletin ))) are 13-ani )))))si eu sunt cu un an mai mare k el am 14 Pro/Contra va roog...! Quote
Zyyk. Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Asta-i buna )) copile...in pozele alea se vede clar ca tu erai pe numele lui? Quote
FD God Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 zyyk,cum a spus si akkad:Astazi intru eu de pe ip-ul acesta,dar maine s-ar putea ca altcineva sa aibe acelasi ip.Daca nu ai fost tu pe numele lui,il rog pe twist sa confirme ca el a fost pe nume.Chiar si asa zyyk,nu se da permanent pt asa ceva,se da ban 2 zile maxim!Pro unban. Quote
Zyyk. Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 E adv ce zici tu god dar eu am facut pozele alea pe aceeasi mapa in aceasi ora.. a iesit de pe numele lui twist si a intrat pe numele lui . Nu mi se pare corecta decizia lui aresw ca sa iau down..dar..daka asa crede el..ii respect decizia Quote
aresw Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 ai primit unban ... in caz k mai ai probleme lasa un reply aici Quote
theangel Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Grija la dublu post , cam pe toate ai facut asa. Quote
Recommended Posts