Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Stolea

Scuzati-ma ca am facut alt topic.....JustForFun !!!!nu este adevarat ce zici tu,  nu eram pe fy_snow :))))

Vreau sa stiu daca primesc unban puteti sa-mi dati raspunsurile va rog...? in topicul anterior nu mi-ati dat nici un raspuns..doar ca zyyk. primeste downgrade (bravo) 

Va rog, ca in acest topic sa scrieti numai PRO/CONTRA unban pls..

Scuzati-ma din nou k am facut un topic nou, imediat dupa ala anterior..

Si inca ceva... :))))))) Zyyk. minte :))) nu am intrat niciodata pe numele twist..:)))si eu sunt coleg cu el in cls a V||-aA el nu are 15-16 ani cat a spus el :)) nici nare buletin :)))) are 13-ani :))))))si eu sunt cu un an mai mare k el am 14 ;) 

Pro/Contra va roog...!

Posted

zyyk,cum a spus si akkad:Astazi intru eu de pe ip-ul acesta,dar maine s-ar putea ca altcineva sa aibe acelasi ip.Daca nu ai fost tu pe numele lui,il rog pe twist sa confirme ca el a fost pe nume.

Chiar si asa zyyk,nu se da permanent pt asa ceva,se da ban 2 zile maxim!

Pro unban.

Posted

E adv ce zici tu god dar eu am facut pozele alea pe aceeasi mapa in aceasi ora..;) a iesit de pe numele lui twist si a intrat pe numele lui . :)

Nu mi se pare corecta decizia lui aresw ca sa iau down..dar..daka asa crede el..ii respect decizia :)