Jump to content

Recommended Posts

Posted

parerea mea e ca ar trebui sa se bage alte harti in fiecare zi se baga doar de_dust2x2 de_dust2_long si fy_snow deaia nici nu sunt playeri pe servar pentru ca se cam satura de aceeasi harti devine foarte plictisitor jocul numa pe aceeasi harti.... spuneti-mi si mie ce sa faci cu rasa human care e pentru invizibilitate daca se stie hartile pe derost si toate celalante rase.... ALTE HARTI plz

Posted

a si inca ceva:

sunt 3 admini de pe servar care cand joc mai bine incep sa strige in gura mare ca sunt codat ca sa vada toti playeri un owner te rog lasa si tu o regula noua daca suspectezi demo postat pe forum si gata sa nu ne mai stresam intre noi

le-am explicat la admini cu care am jucat cs ba joc de mult timp si stiu unde sa trag cand sa trag:

ei tot zic ca am aim si alte prosti ce zic ei pe acolo macar daca ar folosi chat-ul adminilor dar nu fac asta dupaia toti playeri spun la fel ca sunt codat si uite asa mi se strica cheful de a juca in continuare

Rog a se lua masuri: D

Posted
In curand serverul v-a fi full si voi adauga diferite harti mari

O intrebare: Ori va fi full , ori se inchide?:D.scuze pentru promisiunea care n-am respectat-o vorbim pe privat cand esti.

• Like 1
  • 2 weeks later...