gcfcosmin Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 Nick: Gcf-Vârstã: 21 aniOraș: ConstantaSteam On/Off: OnOre : jucate [Minim 30]: Peste 30Contact: Y!M , Skype , etc.: cosmin.galea y!m . gccosmin skypeExperiențã în adminat: Vechime de peste 12 ani , Marian stie unde am mai adminat Alegeti gradul de admin dorit: God / super moderator .. Tin cont de anii mei de experienta si consider ca pot mult mai mult decat "administratorul" care sunt acum ! va multumesc ! La prima cerere care am facut-o de up mi sa spus de catre un anumit owner ca ma grabesc avem un admin printre noi care are maxim zic maxi 5 zile pe srv da nu cred , a primit Helper , si dupa 2 zile a facut cerere de Up si a urcat la administrator ! Nu dau nume adminului , asta e ca fapt divers !
gcfcosmin Posted April 20, 2013 Author Report Posted April 20, 2013 Tu normal ca ziceai contra )) dupa ce ca nu stii sa adminezi sa pui timpul la plansa!
eX - eTc. Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 Haideti sa nu facem chat aici... GCF http://forum.steams.ro/topic/4472-anunt-admini/ este valabil pentru toti, citeste si tu ....!
Recommended Posts