Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick applicant:Gcf-

Nick complained:
usk*op!s.

Date / Time:1:00 21.04.2013

Nu stiu cine e , am vazut ca e owner :))) mi-a zis dor " Gcf- , remove" nu am inteles partea asta dar in fine :))) poate nu are placere el sa adminez aici , da si BAN pt ce? =))

Posted

nick: GABI

pentru ca ti-am spus nu mai striga ca sunt codat sau daca zici zi cu admin chat in primu rand

si in al doilea rand cand suspectezi pe cineva de aim cum imi spuneai mie faci un demo faci ss si le postezi trebuie sa te invat eu doar esti mult mai mare in grad ca mine si va mai bateti cu pumnii in piept ca aveti 10-15 ani de adminat servare... invatati fratilor sa jucati counter strike si nu doar sa va bateti cu pumnii in piept... sa nu crezi ca vreau sa te jignesc mie unu imi pare putin rau pentru ce sa intamplat dar ti-am spus ca iti fac reclamatie si comentai e vina ta

Posted

:))) frate esti copil suferi ca joci bine? :)) eu faceam misto de ala care te-a facut codat. Pai daca nu ai observat spuneam "clar ai aim :))" esti nebun uita-te cum joc eu si dupaia trage concluzia daca te faceam codat cu adevarat. Da nu e asta motivul pt care am luat remove :))) ca nu te-am injurat nu am facut nimic . In fine poate intrra owner-u ala sa imi explice

Posted

owneru ala e aici sa dea un T/C! ai remove pentru ca joci cu cod ... akkad sau alexo dak vor sa se lamureasca de ceea ce zic un buzz !!!

T/C! banu ramane activ

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...