aKkaD Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Baietii mei!Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ca nu m-ati lasat la greu... dar din pacate serverele se vor inchide pe data de 15/05/2013, inclusiv War3ft.Steams.Ro. Se v-a deschide un singur server Cs.Steams.Ro [mod clasic] [asa am vorbit, dar inca nu se stie sigur modul] la care vor fi detinatori cei ce au avut serverele principale in comunitate. Admine veti primi toti atunci cand se va deschide, bineinteles cu cerere pe forum ) .Cei care vor sa ramana alaturi de mine si de comunitatea Steams sa lase un reply aici dupa modelul de mai jos pentru a sti pe cine contactez pentru a-i face inaugurarea !Model: Nume: Nick: Varsta: Y!M:Va asigur ca acel server v-a fi full! Sincer imi pare rau dar nu am ce face...Cu respect,Nea'mariNNNNN Quote
Alexo Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 PACAT !!! Nume:AlexandruNick: AlexoVarsta: Major Y!M: Loko.Alexo Quote
B@ghis... Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nume: BogdanNick: [email protected]: 17 aniY!M: il ai...Cat despre mod sa fie simplu ,nu pt copii cu tot felu de sunete si dmg prin perete..>!Sincer akkad imi pare rau de wa3ft sti asta:)))! Quote
Zyyk. Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nume: RazvanNick: Zyyk.Varsta: 15Y!M: messi_me_2010Imi pare foarte rau.. Quote
c!n3ma Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nume: Ervin Nick:c!n3ma Varsta:14 Y!M:ngy_e Imi pare foarte rau. Quote
theangel Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nume: AlexNick: LastSmokeVarsta: 15Y!M: [email protected]imi pare rau de server.. 1 Quote
aresw Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nume: MihaiNick: usk*op!sVarsta: 20Y!M: [email protected] Ti-ai dori akkad sa se deschida si waru ? sa fie 2 , eu zic k merge si va fi full si am2 un pm cv sau un reply si o rezolvam , poate se mai ofera inca 1 sa ajute la deschiderea serverului Quote
aKkaD Posted April 24, 2013 Author Report Posted April 24, 2013 Poate aveti noroc si v-a ramane serverul de war3ft am sa vorbesc si cu baietii P.s: Cine doneaza o suma de minim 30-40 de lei pentru a lua boost, v-a primi owner! [plata se face lunar]Am vorbit cu baietii si de deschis deschidem sigur un server.. dar nu stim sigur ce mod..probabil ca va ramane war3ft + respawn [adica serverul nostru drag ]FTP vor avea doar: Nea'mariNNNNN , alex si inca 2 persoane [cred], iar restul care va dona, o sa aveti cont gameCP pentru a da restart la server in caz ca pica... [dar putin probabil] Quote
razvy2000 Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Nume:Razvan Nick:pRo | BullSEye Varsta:14 Y!M: dinamo.razvy Imi pare foarte rau de sv.. Quote
FD God Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Nume:CatalinNick:pRo | FD GodVarsta:14Y!M: [email protected]Imi pare rau,dar mai e inca speranta... Quote
Sinkara23 Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Nume:Mihai Nick: Sinkara Varsta:16 Y!M:boss_mitza2012imi pare rau ca nu o sa mai fie war3ft activ:Dmias dori mult sa nu va decideti pentru un singur svr de counter sa fie si de war3ft:D Quote
eSu*JustForFun Posted April 27, 2013 Report Posted April 27, 2013 Nume: Yullian :DNick: JustForFun :DVarsta: 15Y!M: cornel_nike28Imi pare foarte rau.. Quote
aKkaD Posted April 30, 2013 Author Report Posted April 30, 2013 S-a hotarat... serverul v-a fi clasic si se v-a deschide in zilele urmatoare...Detinatorii serverului: Nea'mariNNNNN, alex, ganja, Furby si inca un baiat...[eu ii zic bulanel]Toti cei care vor sa ramana alaturi de mine, vor primi grad pe acel server..Am sa va contactez pe Y!M pe cei de mai sus si sa lase reply cine mai vrea sa fie contactat ! Quote
Alexo Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Eu imi i-au adio Daca nu e war3 nu e de mine RESPECT !!! PS : AKKA MAI NE AUZIM Bafta all Quote
Vitalie Toma Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Nume: Vitalie Nick:<TRuST> Varsta:16 Y!M:[email protected] Imi pare foarte rau. Quote
MrGame Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Nume: DanNick: MrGameVarsta: 16Y!M: mr.game55Mie imi place aici Quote
theangel Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 S-a hotarat... serverul v-a fi clasic si se v-a deschide in zilele urmatoare...Detinatorii serverului: Nea'mariNNNNN, alex, ganja, Furby si inca un baiat...[eu ii zic bulanel]Toti cei care vor sa ramana alaturi de mine, vor primi grad pe acel server.. Am sa va contactez pe Y!M pe cei de mai sus si sa lase reply cine mai vrea sa fie contactat !Scuze ca ma bag, dar de nu putem da la vot toti din comunitate ce mod sa fie?. 1 Quote
aKkaD Posted May 1, 2013 Author Report Posted May 1, 2013 Deoarece voi nu platiti.. si s-a votat intre detinatorii serverului! Daca vreti sa ramana war3ft, datii PM lu alex cu un astfel de mesaj... cum ca ati vrea ca toti sa votati si modul castigator se v-a introduce in noul server Quote
Recommended Posts