Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baietii mei!

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ca nu m-ati lasat la greu... dar din pacate serverele se vor inchide pe data de 15/05/2013, inclusiv War3ft.Steams.Ro. Se v-a deschide un singur server Cs.Steams.Ro [mod clasic] [asa am vorbit, dar inca nu se stie sigur modul] la care vor fi detinatori cei ce au avut serverele principale in comunitate. Admine veti primi toti atunci cand se va deschide, bineinteles cu cerere pe forum :)) .

Cei care vor sa ramana alaturi de mine si de comunitatea Steams sa lase un reply aici dupa modelul de mai jos pentru a sti pe cine contactez pentru a-i face inaugurarea !

Model:

Nume:
Nick:
Varsta:
Y!M:

Va asigur ca acel server v-a fi full!

Sincer imi pare rau dar nu am ce face...

Cu respect,

Nea'mariNNNNN

Posted

Nume: Mihai
Nick: usk*op!s
Varsta: 20
Y!M: [email protected] 

Ti-ai dori akkad sa se deschida si waru ? sa fie 2  , eu zic k merge si va fi full si am2 un pm cv sau un reply si o rezolvam , poate se mai ofera inca 1 sa ajute la deschiderea serverului :) 

Posted

Poate aveti noroc :) si v-a ramane serverul de war3ft ;) am sa vorbesc si cu baietii

P.s: Cine doneaza o suma de minim 30-40 de lei pentru a lua boost, v-a primi owner! [plata se face lunar]

Am vorbit cu baietii si de deschis deschidem sigur un server.. dar nu stim sigur ce mod..probabil ca va ramane war3ft + respawn [adica serverul nostru drag :) ]

FTP vor avea doar: Nea'mariNNNNN , alex si inca 2 persoane [cred], iar restul care va dona, o sa aveti cont gameCP pentru a da restart la server in caz ca pica... [dar putin probabil] 

Posted

Nume:Mihai Nick: Sinkara Varsta:16 Y!M:boss_mitza2012

imi pare rau ca nu o sa mai fie war3ft activ:D

mias dori mult sa nu va decideti pentru un singur svr de counter sa fie si de war3ft:D

Posted

S-a hotarat... serverul v-a fi clasic  si se v-a deschide in zilele urmatoare...

Detinatorii serverului: Nea'mariNNNNN, alex, ganja, Furby si inca un baiat...[eu ii zic bulanel]

Toti cei care vor sa ramana alaturi de mine, vor primi grad pe acel server..

Am sa va contactez pe Y!M pe cei de mai sus si sa lase reply cine mai vrea sa fie contactat !

Posted
S-a hotarat... serverul v-a fi clasic  si se v-a deschide in zilele urmatoare...

Detinatorii serverului: Nea'mariNNNNN, alex, ganja, Furby si inca un baiat...[eu ii zic bulanel]

Toti cei care vor sa ramana alaturi de mine, vor primi grad pe acel server..

Am sa va contactez pe Y!M pe cei de mai sus si sa lase reply cine mai vrea sa fie contactat !

Scuze ca ma bag, dar de nu putem da la vot toti din comunitate ce mod sa fie?.

• Like 1
Posted

Deoarece voi nu platiti.. si s-a votat intre detinatorii serverului! 

Daca vreti sa ramana war3ft, datii PM lu alex cu un astfel de mesaj... cum ca ati vrea ca toti sa votati si modul castigator se v-a introduce in noul server