Ganja Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Serverul de gungame se va inchide in viitorul apropiat, si se va deschide un nou , singur, server in comunitate . Modul serverului inca nu-l cunoastem deoarece nu ne-am hotarat ce va fii desii tind sa cred ca serverul v-a fi clasic, vreau de la voi sa stiu daca vreti ca accesele pe care le detineti acum aici pe gungame sa fie mutate pe noul server si sa-l adminati pe acela. Nu am vrut inca sa postrez chetia asta deoarece nu sunt sigur de schimbarile ce vor urma, dar, mai bine anunt acum ce stiu si eu decat sa nu apuc mai tarziu si sa credeti ca suntem neseriosi in vreun mod ! Am sa anunt mai detaliat atunci cand am sa discut si cu colegi mei ce si cum ! Vreau sa lase aici reply admini de pe gungame care vor sa-si mute accesele pe serverul pe care-l vom deschide Multumesc celor care si-au dat interesul si care au dovedit ca vor sa faca ceva frumos ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinutza Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Eu as dori sa`mi pastrez admin-ul. Asta daca se poate ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 Ca sa vezi , doar un reply pana acum, asa vad si eu cine-si da interesul si cine nu ! Adinutza, te-am notat, ai sa fii mutata pe noul server cand se va deschide ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinutza Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts