theangel Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Bravo , puteai sa pui mai mult de pe dd2 . eram si eu , erau bune alea de pe dd2. mersi de awp ala:*. Quote
Ganja Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Mie mi se pare ca ai norecoil si ai avut o faza ciudata pe snow cand a venit ala pe mid ti-a cam sarit putin tinta pe capul lui... Quote
aresw Posted May 16, 2013 Author Report Posted May 16, 2013 stiu despre ce vb ganja ... dar joc cu sensibilitate 9 la mouse si eu misc asa brusc de mouse nu am steam sunt un valve nu joc cu cfg sau alte chestii de genu .... am un counter strike 1.6 pgl in romana asa se numeste el ... il gasesti pe googleĀ smoke de pe dust2 am pierdut demo si am recuperat azi cu un program dar nu tot alea 2 hs la sfarsit nu mai apar in demo ... ala prin cutie era frumosĀ Quote
daizukE^ Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 bravo ba )) tine-o tot asa...ai talent )de as juca si eu asa de bine 1 Quote
Recommended Posts