B@ghis... Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Am deschis aici sa vb sa lasam chatu....!Admin pe ore cat serveru e gol nu se poate....Strangem bani fiecare cate un 2 lei pe zi in 2 sap aveam bani de cartela (5 euro). Si dupa bagam fiecare pe rand in fiecare zi boost,! Apoi o sa avem pe alti care ne ajuta..>! 1 Quote
aKkaD Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Dap este o idee buna dar nu ai sa vezi asa ceva.. 1 Quote
Zyyk. Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Ar fi o idee... Si eu i-am promis lui alex ca donez 15/20 lei... dar cand am avut banii si buletinul am sters mesajul de la alex cu datele si am cheltuit banii ) Si acum nu prea pot sa donez pentru ca in weekend-ul asta plec in excursie cu clasa... si vreau sa strang niste bani de cheltuiala In curand voi incepe si eu cu boosturile... 1 Quote
theangel Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 Stiu ca akkad e dezamagit de toti care au zis ca fac si n-au facut, imi pare rau . Am sa vin si eu cu boosturile asa cum am promis. 1 Quote
Recommended Posts