daizukE^ Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Sau cu alte cuvinte: "Be careful what you wish for"Jocul este simplu:Cineva exprima o dorinta ... urmatorul va trebui sa gaseasca o modalitate de a-i implini dorinta ... insa astfel incat cel care si-a pus dorinta sa regrete acest lucruSi nu va schimbati dorinta....odata ce tiai pus o ''dorinta'' aceea ramane Ca exemplu:Dorinta: Imi doresc un ferrariRaspuns: Ok, ti-am implinit dorinta ... ai un ferrari dar fara roti Cel care implineste dorinta va trebui la randul lui sa isi doreasca ceva.Incep eu:Mias dori un avion.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyyk. Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Ai castigat la loto deci ai bani.Mi-as dori administrator pe steams . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted May 23, 2013 Author Report Share Posted May 23, 2013 Sau cu alte cuvinte: "Be careful what you wish for" Jocul este simplu: Cineva exprima o dorinta ... urmatorul va trebui sa gaseasca o modalitate de a-i implini dorinta ... insa astfel incat cel care si-a pus dorinta sa regrete acest lucru Si nu va schimbati dorinta....odata ce tiai pus o ''dorinta'' aceea ramane Ca exemplu: Dorinta: Imi doresc un ferrariRaspuns: Ok, ti-am implinit dorinta ... ai un ferrari dar fara roti Cel care implineste dorinta va trebui la randul lui sa isi doreasca ceva. Incep eu: Mias dori un avion..macar ai citit asta sa vezi cum se joaka??trb. sa zici asaTi-am implinit dorinta , ai un avion dar fara aripi.....asa se joaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyyk. Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 macar ai citit asta sa vezi cum se joaka??trb. sa zici asaTi-am implinit dorinta , ai un avion dar fara aripi.....asa se joakaAsta a fost o cearta sau ce? )Scuza-ma tanti... Ti-am facut eu unul cadou dar nu are aripi :*Fericit?Mi-as dori adminsitrator pe Steams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted May 23, 2013 Author Report Share Posted May 23, 2013 nu sunt fericit dar.. infineDorinta iti este implinita, dar nu ai toate comenzile "_Mi-as dori un telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyyk. Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Ti-am indeplinit dorinta.. dar are ecranul spart.Imi doresc un stilou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted May 23, 2013 Author Report Share Posted May 23, 2013 Dorinta si s-a implinit dar ai un stilou fara penitaImi doresc o fata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyyk. Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Ti-am implinit dorinta, ai o fata, doar ca n-are cap.Imi doresc o nevasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted May 28, 2013 Author Report Share Posted May 28, 2013 Dorinta ti sa implinit, ai o nevasta dar fara p*zdaImi doresc un 10 la mate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theangel Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Ti-am indeplinit dorinta.. dar ti-am pus un 1imi doresc o apa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted May 29, 2013 Author Report Share Posted May 29, 2013 Ti-am indeplinit dorinta, ai o apa dar murdaraImi doresc sa fiu pe locul unu in scoala!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts