daizukE^ Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 1 Ca sa faceti poza normala apasati tasta Print Sceen SysRq2 Bagati cs 1.6 in bara apasand CTRL si ESC.3 Intrati in paint...(este un program de desenat toata lumea il are...in caz ca nu stiti)4 Apasati tasta CTRL si V in acelasi timp....si va aparea poza care ati facuto...5 Dupa dati sus in coltul stang File/save as (si bagati unde doriti poza)6 Cum faci poza la consola?7 Intrati in consola8 SI scrieti SNAPSHOT 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyyk. Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Mda... Vad ca nu stii sa faci o poza... Apesi pe F5 (daca ai setarile default) si dupa intri in cstrike si cauti poza . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted June 1, 2013 Author Report Share Posted June 1, 2013 Mda... Vad ca nu stii sa faci o poza... Apesi pe F5 (daca ai setarile default) si dupa intri in cstrike si cauti poza . Nu stiu sa fac poza ))))))))?Stiu si chestia cu f5 ....dar cred k asta stie toata lumea....si de aceea nu am mai puso...Si eu in primul rand am vrut sa ajut... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts