Mik3 Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 jr.: we fraiere daizukE^ Matei: da daizukE^ Matei: zi jr.: daca ti-am scos alea 5 puncte de acuma trebuie sa te lauzi? daizukE^ Matei: nu daizukE^ Matei: nu mam laudat daizukE^ Matei: fi atent cum sa intamplat daizukE^ Matei: iam spus unui coleg k am avut 5 si mi lea scos mik3 daizukE^ Matei: nu lui zyyk si nici lui lufx daizukE^ Matei: si bou ala ia zis lui zyyk. daizukE^ Matei: si zyyk. are ciuda pe mine daizukE^ Matei: ...nu iam spus daizukE^ Matei: lui daizukE^ Matei: iam spus lui zozole.. daizukE^ Matei: nu cred kal stii daizukE^ Matei: in regula?? jr.: we daizukE^ Matei: da jr.: eu ce am vb cu tine jr.: sa nu te lauzi jr.: plm daizukE^ Matei: ..nu mam laudat daizukE^ Matei: maaa jr.: sa nu stie nimeni ca le-am scos eu jr.: ce pula mea jr.: acuma stie si alex daizukE^ Matei: .. jr.: si ma fute la cap toata ziua daizukE^ Matei: ....vb. eu cu ell.. daizukE^ Matei: si ii spun jr.: n-ai ce vb cu el daizukE^ Matei: k a fost vina mea jr.: n-ai ce vb cu el jr.: daizukE^ Matei: dc? jr.: si nici cu mine de acum incolo jr.: ma doare-n pl daizukE^ Matei: .off daizukE^ Matei: imi cer....scuze daizukE^ Matei: un mare scuze daizukE^ Matei: nu am stiut daizukE^ Matei: stai k vb. cu el daizukE^ Matei: cu zozole daizukE^ Matei: ba...nu el ia zis lui mik3... daizukE^ Matei: scz. nu el ia zis lui zyyk. jr.: coaie jr.: ma doare in pula jr.: nu mai ai ce vb cu mine jr.: sa iti intre in cap asta jr.: de acuma te descurci singur daizukE^ Matei: ok.. daizukE^ Matei: pa jr.: am sa vb cu ale jr.: x jr.: sa vedem cat mai ramai tu pe forum jr.: plm jr.: daca eu am fost de treaba jr.: si tu ma futi jr.: asa e jr.: zii we jr.: e frumos ce ai facut? BUZZ!!! daizukE^ Matei: da jr.: e frumos a? daizukE^ Matei: spune daizukE^ Matei: stai daizukE^ Matei: sa citesc daizukE^ Matei: nu.. daizukE^ Matei: ma dar.. daizukE^ Matei: infine.. daizukE^ Matei: nu e frumos ce am facut.. daizukE^ Matei: am spus si o sa mai spun imi cer scuze.. jr.: we jr.: jr.: stai nu te panica jr.: ca am glumit jr.: daizukE^ Matei: serios? jr.: daizukE^ Matei: pfiuuuuuu... daizukE^ Matei: mam kkt pe mine daizukE^ Matei: ma daizukE^ Matei: mik3 jr.: de acm nu plange we haha ) nu te supara,dar zyyk a muscat-o si el de 3 ori ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyyk. Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 )))))))) hai ca asta a fost buna ) Las ca vedem noi mik3 ) ti-o fac si eu odata si odata . Momentan e 3-0 in curand o sa te caci pe tine : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik3 Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 niciodata ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mam kkt pe mine ))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts