jihadxdd Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Nume Admin: *uSp*Liberty.Grad Actual: AdminGrad Cerut:as dorii un grad care sa aiba urmatoarele comenzi: amx_ss ,amx_destroy si amx_gagBile Negre: Nu amAdminul primit il am de 2 saptamani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 In primul rand ca sa ai comanda destroy iti trebuie un grad mult mai mare si nu cred ca ti se va da....In al doilea rand nu ai nevoie neaparat de comanda amx_ss poti sa faci un demo...si se vede mai bine codul ....In al treilea rand : Nici n-ai 20 de ore pe serverIn al patrulea rand : N-ai citit cerintele!!!Contra!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihadxdd Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 Da,as dorii sa te anunt ca eu am pe putin 40 de ore jucate pe server,deoarece mereu joc,te rog frumos nu mai comenta daca nu esti sigur de ce spui:) Mersii frumos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Rubrica asta a fost creata de Mine si postez Doar eu si akkad La sfarsit de Luna se fac Up-urile Nu cereti voi up!Nu iti face griji multi veti avea grade mari....dar nu am vut timp sa ne ocupam de server 100%!Citeste si Regulile ! Nici Ban-List Nai se vede cata atentie acorzi serverului/forumului Si reclamatia cu demo-ul ca am wall si aim unde e:))) ca vreau so vad! T/C 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts