rNe. Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Nick reclamant:[Christmas]--->rNe.Nick reclamat:SHINNOKData/ora:10.11.2013Motiv:Ne respectarea adminilor,si aplicarea legii junglei de el,dand voie playerilor sa injure pe server.Dovada: http://imageshack.us/g/1/10396953/Player/Admin :[Christmas]--->rNe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 deci mai pe scurt ): a intrat shinnok pe server cu un prieten de-al lui, ala l-a injurat pe shinnok si el nu i-a dat gag. Si ai venit tu aici repede sa semnalezi treaba asta, a? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 Pai ti se pare normal fearless?:| sa intre ala pe server sa injure si eu ii zic frumos sa aibe grija la limbaj,si apoi imi sare shinnok in cap ca ce ca sa`l las in pace si nustiu ce ca poate sa il injure cat vrea si dinastea?:|Si eu i`am spus frumos sa nu mai injure pe server sa`l injure pe privat cat vrea dar nu pe server si apoi sa se umfle shinnok la mine ca ce sa sa ma duc si sa`l las?iti convine treaba asta?Ti se pare un comportament adecvat unui admin?Mai bine il lasi pe shaym sa decida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimmzoR Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Voi purta o discutie cu Shinnok. CLOSE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts