rNe. Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Bun,deci ShAym a zis sa postez pe forum ce am de zis...sa le iau cu inceputul:1.Sa se faca o sectiune unde admini sa fie obligati sa posteze zilnic activitatea lor de forum.2.Sa se faca curatenie in lista cu admini:cei care au admin si il au degeaba,ori sa primeasca - ori remove.(mai sunt unii care au admin si nici nu intra pe server,sau daca intra intra odata la nustiu cat timp si altii care nu stiu sa`l folosesca)3.Sa se adauge la cererile de admin varsta minima de 16 ani si primele 6 cifre din CNP(ca sa fim siguri ca au varsta de 16+)4.Propun ca fiecare admin sa ajute la popularea serverului,ca daca am pune fiecare mana de la mana sa ajutam sigur serverul ar fi aproape full..dar cum unii au admin si nu fac nimic care sa ajute serverul,desi ei in cererile de admin spun ca "o sa ajut la popularea serverului si sa tin codatii departe de server" nimeni nu face aceste lucruri.Daca fiecare din noi am posta pe forumuri cu reclame la server Numele IP-ul si cateva mici detalii despre server as fi sigur ca ar intra multa lume!Prin urmare fiecare din admini sa arate minim 2 posturi pe anumite site-uri cum ca a facut reclama la server.5.Sa se bage obligatori ca mapa sa fie schimbata in ultimele 5 minute ramase si sa se dea vot obligatoriu inainte de a schimba mapa.6.Admini care nu se respecta intre ei sa primeasca avertizare,down sau remove.7.Admini sa nu mai ia apararea playerilor care injura pe server indiferent ca le sunt prieteni sau nu.(pentru ca nu la toti le convine sa auda cum x il injura pe z sau invers,daca vreti sa va injurati duceti-va pe privat si injurati-va cat vreti dar nu pe server)8.Admini sa aibe un BanList unde sa posteze toate banurile date+data+dovezi concrete.9.Sa se adauge comanda /harti pe server care sa arate hartile care au fost jucate pentru ca adminii sa dea la vot harti care nu au fost jucate(uneori sunt unii disperati dupa 35_hp_xmas si baga mapa aia intruna si nu mi se pare normal sa jucam doar o mapa)10.Sa se dea restart la top iar primi 3 din top sa primeasca locul 1-Moderator 2-Administrator 3-Helper.Atat am avut de zis,acum astept raspunsurile lui ShAym si AimZor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 cam multe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Cam multe,dar isi au rostu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimmzoR Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 PRO. Faza cu popularea da, 2 euro costa un boost bun, eu am bagat pana acum dar pana la urma mai joc si samp, am nevoie de bani si pe afara si nu permit sa bag zilnic boost.Gata, de acum incepe timpul serverului deoarece aproape a venit iarna.La faza cu admini sunt de acord cu tine, se vor scoate adminele nefolositoare si se vor da alte admine altor playeri ce ajuta serverul, faza cu banlist la fel...Insa exista o problema, faza cu hostul zic eu, uneori este un lag infernal + ca mai pica serverul din prostie, sa se faca ceva referitor la acest lucru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 de la mine ai un PRO! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei2604 Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 PRO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 Aimzor fi atent,eu iti promit ca dau pe luna 1 euro poate chiar 2,dar daca dau numai eu nu are rost,fiecare admin sa dea macar 1 euro si sa vezi atunci ca luam mai multe boost`uri si o sa se populeze serverul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShAym Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 O sa ma ocup eu de partea cu hostul, voi imi dati aici lista cu admini inactivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 Prima data da`ne tu lista cu admini ca sa`i vedem si noi pe toti,macar aici pe forum ca pe server niciodata nu sunt mai mult de 2-3 admini.Pune lista cu toti adminii serverului si apoi eu personal iti spun care sunt activi si care nu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts