Jump to content

Cerere Admin =Kanabysss=

georgik619

Recommended Posts

Subiect: Cerere admin - Numele jucatorului (asta scrieti la titlul subiectului)
Nick:=KanaBysSs=
IP:

5.13.180.122

SteamID:"=KanaBysSs=" 14 STEAM_ID_LAN   1 26:12   14    0
Yahoo! Messenger:[email protected]
Vârstă:16
Locaţie:Galati
Timp petrecut pe server:4 ore sau 5
Admin-ul care te recomandă:Niciunul
Motiv:Sa fiu admin...Sa va ajut cu ce pot
Cunostinţe minime AMXModX:
Da

Intri intr`o zi pe server,joci 1 ora,iti faci cont nou pe forum doar sa faci cererea de admin,si ai tupeu sa mai si comentezi?dupa limbajul pe care il aveai pe server?Cand mai dai dovada de maturitate atunci sa vi,pana atunci contra.

Shakira ?:( In  primul rand ai 12-13 ani,mai mult n`ai sigur,si nu fac pe omul cult :* "Pretenash" dupa ce ca intri pe server,dau vot bag ce ati ales voi tu te pui spectator si nu joci?Si le mai zici si celorlalti sa intre si ei spec?Pai data viitoare cand te mai prind pe server si faci faze de genul,zbori direct,stii melodia lu` Maximilian-zbor cu parapanta?Asa o sa zbori si tu :* Pana atunci,un moderator /TC asta nu are ce cauta pe server cu limbaju` scarbos.

Unu la mana pui o harta care iti place tie si harta aia este petnru maxim 4 playeri si o alta harta ca a fost si nu spune de mn ca sunt un copil de maxim 12-13 ca u mai mult de 14 nu ai sau maxim 15:-j si normal ca am intrat toti spectatori ca bagi harti de 2 lei si toti spunem sa bagi alta mapa si nu ma impresionezi cu ''amenintarile'' tale de astea poti sa faci cu cine vrei tu da cu mine nu si da o dovada cand am limbaju' scarbos ;) ok frate daca nu ma suporti spune-o direct

Fy_xmas2 e mapa de maxim 4 playeri? ca am jucat si 6-7 pe mapa aia,si daca vi aici si comentezi si te iei in gura cu noi,si zici de mine ca nu am mai mult de 14 ani te inseli amice,din cate vezi am 16 ani si sunt de n ori mai matur decat tine care n`ai nici 12 ani.Nu mai fa offtopic si asteapta decizia lu shaym,pana atunci gura.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...