Puffysh0Rr Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Nick : BaZZ baZZIp/SteamID : 194.176.177.119 Ora primirii banului: in jur de ora 19 :-? Harta: de_dust2_2x2Motivul banului: invidios ca il omoram =))Adminii care erau pe server: Slow <3Pozele fãcute de admin: Noo , ma trezesc cu ban :| .Multumesc ; ! Quote
rNe. Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Si mai exact,care este motivul pe care ai primit ban? si care este adminul?Si sigur nu ti`a dat pentru ca era "invidios ca il omorai" nu se da ban pentru asa ceva.Slow asteptam raspunsul tau,sa vedem ce ai de spus si tu si daca nu ai un motiv bine determinat pe care ai dat ban`ul vei primi down. 1 Quote
Puffysh0Rr Posted November 21, 2013 Author Report Posted November 21, 2013 Wall cica ..... sunt curioasa pentru ca nu mi`a facut poze , sau daca mi`a facut demo as vrea sa`l vad si eu ))) :*Seara buna . Quote
ShAym Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Asteptam reply de la slow, daca nu apare cu demo/poze, adminul va fi scos 1 Quote
rNe. Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Slow,ai termen 48 de ore sa postezi dovezile(demo/poze) pe care ai dat ban`ul altefel,ai auzit ce a spus ShAym mai sus,vrei primi remove!. Quote
Va Ly Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Iam dat ban pt ca tot era cu nasul pe sus si tot injura pe sv, si a dat retry dupa gag scuzele mele ca nu iam facut ss dar nu imi merge cons din partea mea datimi remove..! As mai vrea sa competez ceva , nu ca ma dau eu rotund dar forumul nici nu are Banlist Admin si toti admini sunt cu nasul pe sus ca cine sunt ei ca au admin. Noi am trebui sa fim o cumunitate si sa ne ajutam cu idei sugesti nu sa ne batem joc.......!!!!! Atat am avut sa va spun este la alegerea voastra daca mai imi tineti adminul sau nu. Seara buna! Quote
Puffysh0Rr Posted November 24, 2013 Author Report Posted November 24, 2013 Cat poti minti baiatule , nu pot sa cred .. Care este meseria ta ca admin ? esti paralel ma :| .. si eu am avut admin pe un server dar eram cu dovezile "dupa mine" nu dadeam asemenea explicatii gen tu )))) . Chiar as dori sa verificati in ftp sa vedeti care minte , ori raman eu cu ban`ul ,ori el ia remove pe drept .Bafta ! Quote
rNe. Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Slow,daca nu ai dovezile degeaba spui tu ca a injurat si nustiu ce.Fiecare admin trebuie sa aiba dovezile banurilor date indiferent ca forumul are sau nu banlist.Shaym are si el o viata ca noi si incearca sa faca tot ce poate,o sa faca si banlist`ul cand are timp,momentan se ocupa de BUG`urile serverului deoarece sunt foate multe!Si nu poate sa le faca pe toate.Tu cred ca o sa iei - sau remove,il las pe ShAym sa`si dea raspunsul,iar Bazz Bazz da`mi PM cu IP sa`ti dau unban. Quote
cRiSti.xMaS Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Slow minte ca si mie mi-a facut ceva pe sv :Deci mi-a dat slay fara sa folosesc awp-u , si Slow daca vi iar cu scuze si la mine esti .... .Uitati : http://www.girlshare.ro/33028845.3 Quote
rNe. Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Slow,are deja a 2 abatere,la a 3 are remove. 1 Quote
Recommended Posts