rNe. Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Poza spune tot. Asta e comportament de admin?Daca "este" mai mare ca mine trebuie sa se comporte asa?pana la o adica aman2 avem acelasi admin si cred ca ar trebui sa fie putin respect intre noi.Eram spectator sa ma uit pe forum si intre timp Shinnok a dat ban unui player,iar apoi eu l`am intrebat cum se vede mai jos in poza.P.S:este a 2 reclamatie a mea adusa la adresa lui.Daca nu isi revisuieste limbajul ala de "sef" propun remove.http://img24.imageshack.us/img24/2182/eb0s.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flav1us Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 eu zic sa numai suferi nici tu rNe te-am vazut eu.... comentezi mereu aiurea drept dovada poza de sus cine esti tu sa iti dea explicatii cui da ban?? asa faci mereu asa mi-ai facut si mie stateam spectator ma uitam pe unu si m-ai disperat sa numai stau spectator sa intru la joc tu vezi-ti de jocu' tau si nu ne mai purta noua celorlalti admini grija de ce facem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 Flavius,tu cine esti?De cand adminezi pe server?si ai vreo dovada ca m`am luat de tine?Acuma te trezesti si tu sa vi aici pe forum,ca ti`ai facut cont nou,azi ai vizitat prima data forumul si te trezesti sa te iei de mine?/:) si poate ti`am zis cand stateai la spectator sa intri la joc dar nu ti`am spus in nume de rau.Si arata`mi dovezi cum am comentat aiurea!Si Doar l`am intrebat frumos cui ia dat ban si pe ce motiv,pentru ca se intampla sa vina playeri pe forum sa faca cereri de unban si admini sa nu aiba dovezi,doar am vrut sa ma asigur ca are dovezi asupra banului dat.Asa ca nu veni tu aici sa te ambalezi si sa faci pe "inteligentu`" ca n`are rost.Jur pe viata mea,ca nu te`am vazut odata pe server!Nici nu stiam ca esti admin!Dar oricum,am vorbit deja cu Shaym si o sa faca curatenie odata pentru totdeauna in lista cu admini si a promis ca o sa o faca cand are timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flav1us Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 poate ca eu nu am timp sa intru sa ma joc 23 de ore din 24 ca tine eu am cont pe forum din 1 dec 2012 tu il ai de pe 10 dec 2012 deci eu am fost primu' asa ca dute tare copilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 Si de ce ai doar 13 post`uri amice?si alea facute azi?=)))lasa coaie vrajeala asta si dute si canta la alta masa ca n`am marunt pentru tine.Si cred ca esti mai copilas ca mine:* si asteapta decizia lu shaym,in plm esti surd?nu mai posta ampulea ca sa`ti faci si tu post`uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flav1us Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 si crezi ca ma intereseaza posurile minorule ?? ce fac cu ele eu mai mult trec la fapte decat la vorbe .. deci decat sa o lalai ca tine si sa fac reclamatie din orice eu prefer sa intru pe server si sa banez codatii nu sa stau si sa plang pe forum ca tine !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 Arata`mi cate ban`uri ai tu date pe server si iti arat si eu.Daca tot zici ca tu treci direct la fapte,am dat mai multe ban`uri intr`o zi decat ai dat tu de cand joci pe server.Nici nu intri pe server si vi aici sa comentezi,nu mai fa off si nu mai posta ca dau /tc! asteapta pana raspunde shaym cu aim^zor sau facem altfel daca vrei,iti dau id de mess si o dam parte`n parte`n fata tastaturii.Ca asa esti si tu si fearless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShAym Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Incetati amandoi Shinok - +2 avertisment inca 1 avertisment si ai adminul scos t/c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts