Jump to content

Reclamatie Fearless# Bazatu'

rNe.

Recommended Posts

Asta bazatu` intra pe server si se ia in gura cu addicted,care este nou si a inceput sa il injure,omul este foarte debil mintal.Incepe sa ne spuna noua de facultatea si de gagicile lui(ca si cum noi am fi gay) si i`am atras atentia sa se potoleasca,si al meu vine sa ma ameninte cu "zebrele" luii si ca ma prinde si ca ma taie.Si tot injura ca un copil fara viitor si pic de maturitate,degeaba zice el ca are 20 de ani ca nu ii dau mai mult de 12.Si apoi vine el sa ma ameninte pe mine ca`mi da la mu* si mie si la tot serveru ca el e prieten cu aim^zor si ca ma fu*e si pe mine si pe Addicted si ca degeaba ii facem reclamatii ca el deja a vorbit cu Aim*zor si ca ne da remove si ca ne fu*e in cur pe noi.

Aici aveti dovezile cu insultele smardoiului cu 65 in brat :  http://imageshack.us/g/1/10422107/

P.S:Daca owneri acestui server nu o sa rezolve aceasta problema cu admini,cu shinnok si fearless bazatu` eu ma retrag.Imi place extrem de mult acest mod si serverul,joc de 3 ani pe server si o sa o fac si in continuare.Dar m`am saturat sa vad admini dinastia care ma scarbesc prin limbajul lor penal si prin aerele lor de "sefi" si pe langa faptul ca ei intra odata la luna pe server mai au si tupeu sa comenteze.Propun ca odata pentru totdeauna sa se faca curatenie in admini!Care sunt activi bine care nu afara si .Astept sa luati masuri impotriva lor.Altfel impreuna cu inca cativa adimini o sa ne retragem.

bai asta. eu nu m-am luat de nimeni ai inteles? eu am intrat pe server sa joc si m-ai luat tu tare ca de ce nu sunt mai activ. si ti-am zis ca eu sunt cu facultatea, cu serviciul si intr-un spirit de gluma am zis cu gagicile. daca te-ai simtit ca n-ai gagica, asta e alta treaba. nu te-am facut eu gay, mama ta te-a facut. si dupa aia s-a sculat addicted sa zica ca sunt prost, cum sa am si facultate si servici?. si m-am enervat si v-am injurat. si voi ati facut-o, dar normal ca ai pus doar pozele in care injuram eu :-j.

Cine a adus fraierica mai multi jucatori? si pentru ce? sa le dai tu ban? daca mi-a sarit tezeus in aparare i-ai dat destroy. asa se procedeaza? zi-mi tu mie acum. pe ce motiv a primit tezeus destroy? daca a injurat, ii dadeai gag. daca dadea retry ban. dar nu a dat retry ;). aduc jucatori ca sa va bateti voi joc de ei. sunteti de 2 bani. Cum sa nu te enervezi cu 2 prost ca tine si ca ala. habar n-ai sa dai un vot sa schimbi hartile, dai numai panarame, de cate ori ai schimbat au iesit jucatorii de pe server.

• Like 1

1.Eu doar ti`am spus sa te uiti pe forum la anuntul facut de mine,si apoi ai venit tu ala bazat si ai inceput sa ma iei pe mine cu "pula mea" ca tu ai facultate si nustiu ce.In Primu rand de unde pana unde ma intereseaza ceea ce faci tu?Faptul ca ti`am atras atentia sa te uiti pe forum la anunt inseamna ca m`am luat de tine ca nu ai activitate?Si Addicted ti`a spus:Ce ne intereseaza pe noi de ceea ce faci tu?Si tu ai inceput ca ne futi in cur pe aman2 si ca te pisi pe noi ca tu est mare smardoi si ca esti ditamai ala.Dupaia normal ca m`am enervat si ti`am spus sa te potolesti si ai inceput sa ma injuri,apoi eu am inceput sa fiu ironic si nu te`am injurat(daca ai dovezi ca te`am injurat adumi`le)si ai inceput apoi sa ne zici noua ca ne pisi in gura ca ne dai la muie ca tu ai vorbit cu aim^zor si ca ne arzi ca te pisi pe el admin ca noi nu o sa mai avem admin pe server.

2.Nustiu care din noi 2 e mai prost,asa ca tine`ti parerea pentru tine.Daca tot zici ca ai 20 de ani nu dai dovada nici macar de 15 ani.

3.Tezeus a inceput sa ma injure,i`am dat gag si apoi ma injurat pe U@ si pe mine si pe Addicted,era normal sa`i dai destroy chit ca am riscat eu i`am dat pe raspunderea mea.

4.Nu mai fi tu asa smecher si bazat,ca face2face sunt sigur 1000% ca esti un prapadit de om.

5.Mereu cand am schimbat hartile,am bagat numai harti noi.(nu ca alti admini care baga numai 35hp_xmas)

6.Tu ma critici pe mine ca nu am experienta si ca habar n`am sa adminez dar defapt tu nu sti nici 10 comenzi de amx daca te pun sa le zici.

7.Shaym si aim^zor o sa vada si ei topicul asta,si pana atunci asteapta parerea lor.:)

8.Flav1us,tu te trezesti asa vorbind,dintr`o data apari si tu ca admin pe server,fara sa stie nimeni de existenta ta si vi sa zici ca esti de acord cu Fearless dar tu nici nu ai fost pe server cand s`a intamplat incidentul?Vorbesti doar asa,ca sa faci si tu posturi?Eu iti zic prima data sa fi mai activ si pe server si pe forum si apoi sa vi sa iti dai cu parerea aici.

n-ai tu ani cate servere am avut eu ;) nu imi zice tu mie ca nu stiu comenzi :-j. ia intra tu nitel pe extreamcs si cauta-ma p-acolo la oua sa vezi cata lume am ajutat cu serverele si multe alea si addons-uri facute de mine. stai parcat. arata tu dovada ca tezeus te-a injurat pe say_team. arata. ca erai cu gura mare ca orice admin trebuie sa aibe dovada pentru orice ban dat. adu-mi aici si acum dovada.

• Like 1

Din pacate nu i`am dat ban,i`am dat doar destroy :( si ce ... numai sa injuri sti?prin limbaju asta scarbos dai dovada cat de prost si scazut mintal esti.Si ce plm m`ar interesa pe mine ce faci tu pe extreamcs,atata timp cat eu nu te intreb,tu de ce plm incepi sa`mi povestesti mie basme de cand era mamaie fata mare?=)))parca m`ar interesa pe mine ce faci tu=))Ca si`asa esti mare smardoi.Jur  ca as vrea sa ma intalnesc odata face2face cu tine sa vad daca si in realitate esti asa tare`n tastatura:( si din pacate am doveszi,pe care o sa i le dau personal lu Shaym:** pana cand ShAym si Aim^zor(cu care tu ne amenintai pe mine si pe Addicted ca v`om primi remove)Esti bazat,sa moara bibi.Omu` cu 65 in brat e porecla ta.

Flav1us pacat ca tu suferi,am admin de 2 ani pe serverul asta :( si pacat ca serverul este deschis de 3 ani si umpic :( imi pare rau pentru tine ca jucai pe server inainte sa fie deschis=))))) Iesi acas ca esti terminat,postezi si tu sa faci post`uri ca esti paleta habar n`ai ce`i ala admin.

:| esti retardat sa mor. nu mai incetezi a? vrei sa ne vedem milogule? sunt din ploiesti. iti dau si adresa exacta daca vrei. ce te intereseaza pe tine ce fac pe extreamcs? pai nu vezi bai cacutza ce esti ca imi zici mie ca nu stiu nici 10 comenzi de amxmodx si acu imi zici de ce iti zic de extreamcs? vai de capu tau de bolovan ce esti. rostogoleste-te de aici ca esti tranta de copil. ai 15 ani si suferi aici sa ma vezi tu pe mine fata in fata. vai  de capu' tau :-j ai mai si postat ca sa nu primesca cei cu varsta sub 16 ani admin si tu ai 15. esti vai de capu tau.

• Like 1

Pacat ca esti prea distrus,sa`mi bag pula ca ma faci sa injur aici,numai injuratul este de tine,si daca esti din Ploiesti,de ce mortii ma`ti scrie la status Bucuresti?=))Ca nu mai sti cum s`o dai.Ca esti terminat.Si ma critici ca am 15 ani,dar ala e primul meu id de mess:* Si hai jet d`aici ca n`am timp sa ma cert cu laketi ca tine.Nu ma posta pana nu raspunde aim^zor sau shaym,altfel dau /tc

Pacat ca esti prea distrus,sa`mi bag pula ca ma faci sa injur aici,numai injuratul este de tine,si daca esti din Ploiesti,de ce mortii ma`ti scrie la status Bucuresti?=))Ca nu mai sti cum s`o dai.Ca esti terminat.Si ma critici ca am 15 ani,dar ala e primul meu id de mess:* Si hai jet d`aici ca n`am timp sa ma cert cu laketi ca tine.Nu ma posta pana nu raspunde aim^zor sau shaym,altfel dau /tc

scrie bucuresti ca a ramas asa de cand mi-am facut contu, ca n-am timp ca tine sa frec menta pe aici sa ma bag ca musca in lapte la orice topic si sa pup in cur pe altii.

Nustiu cine pe cine pupa`n cur,tu esti ala care il pupi in cur pe aim^zor sa`mi scoata mie si lu` addicted adminu,esti vai s`amar de capu tau ba baietas,ti`ai uitat replicile acasa.Si spre deosebire de tine eu incerc sa imi petrec cat timp pot pe server si pe forum.Ca sa vada si owneri ca am activitate nu ca tine sa stau in casa sa dau la laba si sa zic ca am fost s`o fut pe gagica`mea.Mai si zici ca ai facultate si servici=))Acuma nu esti la servici ?Nu esti la facultate?ca tu n`ai timp de server,ca te pisi pe el admin ca e doar un joc,acuma de ce nu recunosti ce ai spus aseara?ca ne la muie la toti care suntem pe server?inchide pc`ul si dute da`ti foc ca esti terminat.

bai fraiere. facultatea nu e ca liceu, daca macar esti la liceu. e alta mancare de peste. si la serviciu ma duc cand ma cheama. nu am program fix. dar nu ai tu de unde sa ai habar de asa ceva. vezi-ti de treab ta acolo. da, pe tin si pe addicted adica, ce v-am zis aseara e valabil in continuare. restu erau oameni adusi de mine si nu aveam motiv sa-i injur pe ei. capish? stai parcat acolo. am zis eu ca nu recunosc ceva? esti muci.

Stai parcat?=))Da ce coaie,sunt masina sa ma parchez?=)) sa nu o parchez eu pe doamna care te`a fatat capra,ca e rau atunci.Oameni adusi de tine?=))Si tu intri odata pe luna ?Iesi de aici ba,nici tu nu crezi ce spui.Hai ca n`am timp sa ma cert cu astia ca tine.Salut.

Bai fearless , iar plangi ma ? iar vi aici si imi zici mie ca te-am facut prost ? nu te-am facut eu prost bai nene cel mai probabil prost te-a facut maicata ( 100% sigur) . Nu veni aici si zi ca te-am facut prost pentru ca ai servici si facultate , m-am luat de tine din simplu fapt ca ai inceput sa iti dai aere dalea de "smecher" dala de mananca paine cu scuipat  , intelegi ? Pai tu spui si te lauzi pe server ca esti ocupat cu femeile ?  Bai gustere tu nu vezi ca esti plin de poze cu femei dezbracate la avatare ? Oricum , cred ca singura femeie langa care stai si o atingi e mamica ta .

Ma ameninti pe mine ca esti "ditamai ala" si ca  nu esti singur ? Ce sunt amenintarile astea coae ? cine ma crezi ma , copii din anturajul tau ? Ba caricatura de om , inainte sa deschizi gura incearca si sa gandesti bai IOANE . Si termina cu injuratul asta ba taranule , ma injuri odata de doua ori , dar pana la urma termina si tu bai spurcatule . Ca pana la urma esti un dobitoc de om cu tot cu serviciu si facultatea ta , atat te rupi in cur cu facultatea si servciciu ala de parca esti vreun pui de leu .

• Like 1

Bai fearless , iar plangi ma ? iar vi aici si imi zici mie ca te-am facut prost ? nu te-am facut eu prost bai nene cel mai probabil prost te-a facut maicata ( 100% sigur) . Nu veni aici si zi ca te-am facut prost pentru ca ai servici si facultate , m-am luat de tine din simplu fapt ca ai inceput sa iti dai aere dalea de "smecher" dala de mananca paine cu scuipat  , intelegi ? Pai tu spui si te lauzi pe server ca esti ocupat cu femeile ?  Bai gustere tu nu vezi ca esti plin de poze cu femei dezbracate la avatare ? Oricum , cred ca singura femeie langa care stai si o atingi e mamica ta .

Ma ameninti pe mine ca esti "ditamai ala" si ca  nu esti singur ? Ce sunt amenintarile astea coae ? cine ma crezi ma , copii din anturajul tau ? Ba caricatura de om , inainte sa deschizi gura incearca si sa gandesti bai IOANE . Si termina cu injuratul asta ba taranule , ma injuri odata de doua ori , dar pana la urma termina si tu bai spurcatule . Ca pana la urma esti un dobitoc de om cu tot cu serviciu si facultatea ta , atat te rupi in cur cu facultatea si servciciu ala de parca esti vreun pui de leu .

cum era sa nu ii injur? :-j

Ok, toti ati primit +1 avertisment 

Folositi un limbaj civilizat, fara *smardoi, *cactuza, prostioare din astea. Incercati sa va rezolvati problemele civilizat si nu prin atacarea persoanei VERBAL stand in fata calculatorului, amenintandu-l pe X de nu stiu ce *cafteala. Inca 2 si aveti adminul scos

t/c

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...