Petrica Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Nick reclamant:PetricaNick reclamat:[Christmas]--->rNe.Data/ora:3:55Motiv:Dupa ce a schimbat de 3 ori mapa in 2 minute ca asa avea el chef se uita pe mine si imi da si destory si nu am nimic, macar o davada daca areDovada:Nu am dovada , adica nu vad rostul sa fac poza la ban pentru ca m-a scos din csPlayer/Admin : PetricaLike This Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Am stat si m`am uitat pe tine,am schimbat mapa in ultimele 5 minute,tixor mi`a fost martor si a vazut,ti se pare normal sa tragi in curul unui jucator si sa apara ca i`ai dat cap?Dovada: http://www.girlshare.ro/33029426.1 Shaym sa`si dea raspunsul,pana atunci nu fa off ca dau /tc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRiSti.xMaS Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Ii sunt si eu martor lui rNe. are dreptate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrica Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 Cristi asta se tot baga ,eu nu inteleg ce vezi tu . Inteleg ca joci in PGL si nu prea iti convine ca te iau si iti stric rankul dar asta este , daca tu ti-ai facut treaba cum trebuie eu de ce am facut reclamatie , cezi ca e singurul server de cs si am sa ma apuc de plans . Cristi e prietenul tau si iti ia apararea , asta este .. cand ai sa prinzi si tu asa cand o sa mai cresti probabil o sa iti dai seama cat de nesimtit ai fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 1.La mana,mi`am facut treaba,si se vede clar in demo ca ai cod,ti se pare normal ca sa tragi in curul unui om si sa`i dai cap?Iesi de aici,si cu limbajul asta in care tu ma faci pe mine nesimtit,fi sigur ca banul ramane.Si in plus cristi nu are nici o treaba,este admin si isi vede de ale lui:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drop! Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Frate, puteai da blind/poze orice. Da nu imi dai destroy direct. Joc cu rezolutie 800x600 poate de asta se vedea cur sau ce zici acolo ca nu ma pot uita la smenul ala de demo, dar atata zic hai pe eac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Prietene,si eu joc cu aceeasi rezoluitie nu ma lua pe mine cu vrajeli dinasta,nu joc cs de ieri.si ti`am facut demo,si ti`am dat destroy+ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlonT. Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Petrica si care-i problema ta ca se baga chritmass.tree , in plus are tot dreptul sa se bage e admin ,eu nu sunt , imi asum riscul pt ca imi e prieten RNE , si i dau drepate lu RNE , sorry frate daca era ca tine mai ziceam dar nu venii tu aici si dati nervi pe toti ... intelegi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts