Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick reclamant:Drop1
Nick reclamat:[Christmas]--->rNe.

Data/ora:3:55

Motiv: Dupa ce a schimbat mapa de 3-5 ori ii da ban lui Petrica, i-am zis ca nu avea cod, mi-a dat gag dupa 2 minute mi-a dat ban.Nu are nici un motiv. 

Dovada: nu am deoarece nu mi-a facut poze/blind/demo.

Posted

Serios?am schimbat mapa de 3-5 ori ?am schimbat mapa cand a venit timpu sa schimb,i`am dat  ban lui petrica pentru demo.Tie ti`am dat gag ca incepi sa ma iei  pe mine cu "ue esti prost? nu avea cod" "dute`n mortii ma`ti" ?asta e limbaj de player?ti`am dat gag,si apoi m`am pus spec si m`am uitat pe tine.Si ti`am facut demo.Iti cam tremura tinta pe capul playerilor,si pacat ca esti valver:*

Dovada: http://www.girlshare.ro/33029430.5

P.S : NU FA OFF,ASTEAPTA DECIZIA LUI SHAYM ALTFEL DAU /TC

Posted

Cristi tu esti cam peste tot nu crezi ? Si am zis doar ca nu avea cod de injurat nu cred ca te-am injurat, daca e adevarat asta este se mai intampla nu toti avem 10 ani ca tine sa planga. Daca vrei hai pe eac. Nu ca imi dai destroy si imi instalez cs-ul pe steam de 100 de ori. Apropo pe steam nu mai pot avea cod smechere ! Sal.

Posted

Bai copil de 12 ani fara nici un viitor,eu ti`am dat ban ca aveai cod,am demo cu tine,si  m`ai injurat,aveam si screen`uri ca mai injurat,ca eu la orice ban dat am si dovezi,doar ca mi`am reinstalat windows`ul si nu mai am absolut nimic in pc,si tu vi si`mi suferi mie aici de EAC?=))Daca te pun sa`mi traduci ce inseamna EAC habar n`ai.Si cand erai pe server si tu si Petrica americanu erati steam off,ca,chiar m`am uitat in consola sa vad,aveti steam,sau sunteti valveri infecti?=))Tie nu`ti da mamica ta 10 lei sa`ti cumperi un pepsi la 2,5 si o pufuleti,si vi si`mi suferi mie de Steam?am atiatia ani de cs cat ai tu varsta acuma.Bat 2 camioane ca tine cand vrei tu,la orice ora.

P.S:Nu mai fa off,asteapta decizia lui ShAym altfel dau /tc si reclamatia se anuleaza:*.

Posted

Bai fraiere zici ca nu eram pe steam ? Ai noroc ca esti un taran fiert din Resita ca ma pisam pe tine. Ai 10 ani un metru sub clanta si esti smcher? Nici bani de steam n-ai in gatu ma-te si comentezi. Hai mai fraiere facem un gather si vedem daca meriti sa faci pula mare ratatule.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...