Drop! Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Nick reclamant:Drop1Nick reclamat:[Christmas]--->rNe.Data/ora:3:55Motiv: Dupa ce a schimbat mapa de 3-5 ori ii da ban lui Petrica, i-am zis ca nu avea cod, mi-a dat gag dupa 2 minute mi-a dat ban.Nu are nici un motiv. Dovada: nu am deoarece nu mi-a facut poze/blind/demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Serios?am schimbat mapa de 3-5 ori ?am schimbat mapa cand a venit timpu sa schimb,i`am dat ban lui petrica pentru demo.Tie ti`am dat gag ca incepi sa ma iei pe mine cu "ue esti prost? nu avea cod" "dute`n mortii ma`ti" ?asta e limbaj de player?ti`am dat gag,si apoi m`am pus spec si m`am uitat pe tine.Si ti`am facut demo.Iti cam tremura tinta pe capul playerilor,si pacat ca esti valver:*Dovada: http://www.girlshare.ro/33029430.5P.S : NU FA OFF,ASTEAPTA DECIZIA LUI SHAYM ALTFEL DAU /TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRiSti.xMaS Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Mam uitat la demo-ul postat de rNe. si are dreptate , si in plus am fost si pe server in momentul reclamatiei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drop! Posted December 1, 2013 Author Report Share Posted December 1, 2013 Cristi tu esti cam peste tot nu crezi ? Si am zis doar ca nu avea cod de injurat nu cred ca te-am injurat, daca e adevarat asta este se mai intampla nu toti avem 10 ani ca tine sa planga. Daca vrei hai pe eac. Nu ca imi dai destroy si imi instalez cs-ul pe steam de 100 de ori. Apropo pe steam nu mai pot avea cod smechere ! Sal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Bai copil de 12 ani fara nici un viitor,eu ti`am dat ban ca aveai cod,am demo cu tine,si m`ai injurat,aveam si screen`uri ca mai injurat,ca eu la orice ban dat am si dovezi,doar ca mi`am reinstalat windows`ul si nu mai am absolut nimic in pc,si tu vi si`mi suferi mie aici de EAC?=))Daca te pun sa`mi traduci ce inseamna EAC habar n`ai.Si cand erai pe server si tu si Petrica americanu erati steam off,ca,chiar m`am uitat in consola sa vad,aveti steam,sau sunteti valveri infecti?=))Tie nu`ti da mamica ta 10 lei sa`ti cumperi un pepsi la 2,5 si o pufuleti,si vi si`mi suferi mie de Steam?am atiatia ani de cs cat ai tu varsta acuma.Bat 2 camioane ca tine cand vrei tu,la orice ora.P.S:Nu mai fa off,asteapta decizia lui ShAym altfel dau /tc si reclamatia se anuleaza:*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlonT. Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Frate Drop Te rog macar taci are dreptate RNE deci sincer ... macar laso moale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drop! Posted December 1, 2013 Author Report Share Posted December 1, 2013 Bai fraiere zici ca nu eram pe steam ? Ai noroc ca esti un taran fiert din Resita ca ma pisam pe tine. Ai 10 ani un metru sub clanta si esti smcher? Nici bani de steam n-ai in gatu ma-te si comentezi. Hai mai fraiere facem un gather si vedem daca meriti sa faci pula mare ratatule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Nu ma cert cu obositii ca tine.tc si banul ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts