Jump to content

Schimbare Urgenta!

rNe.

Recommended Posts

Propun ca hostul sa fie schimbat!Deja intrec masura cei de la host,e un lag infernal pe server si din cauza asta pierdem noi toti playeri ca ies datorita lag`ului infernal cu care nu poti juca 1 runda fara sa te blochezi sau sa tragi in poze.Degeaba zice shaym ca a rezolvat cu lagul ca e mai rau,asa mai bine schimbam hostul daca vrem ca pana la craciun sa avem macar o data sau de 2 ori serverul full,ca altfel o sa ramanem fara playeri!Deja e aiurea cu lagu ala,cand vezi asa iti  sare toata pofta de CS.

Nu conteaza cand ai timp,numai sa rezolvam problema asta,ca aseara am fost de exemplu 7-6 pe server si cand am schimbat mapa aveam un lag de au iesit toti jucatorii am ramas 3...si e din cauza hostului...si ar fi mai bine sa nu mai dam admine asa oricui,si numai celor care cumpara,ca si`asa suntem destui admini dar dintre care doar 3-4 suntem mai activi in general,ca restu nu intra deloc pe server.Si daca ne`am mobiliza fiecare sa punem 2 euro de caciula sigur am strange destul sa schimbam hostul,asta ar fi cea mai buna solutie.Adaugi pe server comanda /preturi si acolo pui preturile la admine.