rNe. Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Nick reclamant:[Christmas]--->rNe.Nick reclamat:danielData/ora:07.12.2013///17:40Motiv:Bazatu asta,care nici nu stiam ca este admin pe server,a aparut aparut asa dintr`o data pe server si se crede boss.Statea spec unul INNUMANS pe o mapa si eram doar noi 2 pe server.A intrat la joc,si suferea ca`l rupeam in bataie la cs,apoi se pune spec si nu mai joaca si i`am dat kick.Apoi am schimbat mapa si intra pe 35hp unulĀ cu numele "daniel" si incepe sa ma injure pe mine ca de cand imi permit sa`i dau lui kick si ma ameninta ca iau remove,dar defapt INNUMANS e prietenul lui si i`a spus ca i`am dat eu kick si daniel s`a dat drept INNUMANS,deci ma injruat fara motiv ca nu lui i`am dat kick.(Domnu` daniel bazatu`nu`ti mai da aere de rupt in cur,ca esti flaushat baiatule.A muncit saraca ma`ta o luna sa`ti dea 3 euro sa`ti iei si tu un amarat de GOD pe server si acum vi sa faci figuri prafule?Vedem noi care ia remove)P.S:si apoi aflu de la K@$h ca i`a dat ban fara motiv,si cand a intrat K@sH pe server a inceput sa il injure si a zis ca aare demo cu el,sa puna si demo`ul aici.Dovada: http://www.girlshare.ro/33048567.2http://www.girlshare.ro/33048573.8http://www.girlshare.ro/33048574.9http://www.girlshare.ro/33048577.1http://www.girlshare.ro/33048577.1Player/Admin : [Christmas]--->rNe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRiSti.xMaS Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 PRO ! , Remove ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlonT. Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Dupa cum se vede , are drepatate RNE .. Pro ! . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShAym Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Sa vedem ce zice si Daniel, daca nu primeste remove Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 Nu mi se pare normal daca i`am dat kick prietenului lui sa vina el sa se dea drept ala si sa ma injure.Si sa ma ameninte cu remove si cacaturi de genu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hLs =D Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Frate daniel da ban aiurea si mie mia dat astept sami raspunda cineva la unban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dOomS* Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 *DEAD* dOomS* :Ā ti se pare corect*DEAD* dOomS* :Ā sa dai asa ban ?dOomS* is joining the Counter-Terrorist force*SPEC* dOomS* :Ā sa fim seriosi acum*SPEC* dOomS* :Ā i-ai dat ban fara nimic*SPEC* dOomS* :Ā unde ai vazut tu ca avea el aim ?* daniel foloseste comanda: llama bilutza^*** DOMINO killed danu ^ with a headshot from ak47 ****SPEC* daniel :Ā :*[Christmas] (RADIO): Fire in the hole!DOMINO killed [Christmas] with ak47*SPEC* daniel :Ā tu ce vrei ma?* Privilegii OK[Christmas] (RADIO* Privilegii OK[Christmas] (RADIO): Fire in the hole!* Privilegii OK*SPEC* daniel :Ā am demo*DEAD* danu ^ :Ā /rsDOMINO killed [Christmas] with ak47danu ^ has just reset his score* Nu da retry sau TBAN 30 minute!* daniel foloseste comanda: llama dOomS*daniel is joining the Counter-Terrorist force*DEAD*daniel :Ā Ā Ā ma strezesi(1)[Christmas] killed DOMINO with m4a1* Jucatorul "Tezeus" a fost transferat la spectatori pentru ca a fost AFK.(1)[Christmas] killed KILLER with m4a1[Christmas] dropped[Christmas]Ā Uitati dovada de aroganta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany29ism Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 va bagati ca musca in lapte.. Numele INNUMANS e numele colegului meu de munca.. si na.. cand vede ca ceva nu este "in regula ma ceama" .. si cand am intrebat am intrebat de ce dai kick aiurea.. tu mi-ai dat iar kick si .. se pare ca poana nu am schimbat numele in daniel tu nu te potoleai.. si plus de asta eu cred ca sunt injuraturi in limita decentei..ca daca incepeam cu "bagami-as, baga, facea, dragea etc.. cred ca nu mai intrai pe server 2 zile.Ā EDIT: ba dooms tu ce te bagi ca musca la .. ?sa nu zic unde.. te oftici ca i-am dat ban lu pretenasu tau hsl sau hml.. cum il cheama..? am demo cu el si nua are ala ce sa imi faca.. plus ca ai postat aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hLs =D Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Asa si daca ai demo rezolvi Ā ceva tot un admin de 2 lei esti care habar nare Ā sa isi dea seama care are cod,si vede ca joaca unu bine gata aim,wall )) aruncade frate la ..... nu esti bunde nimika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dOomS* Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 N-am postat deloc aiurea , am facut nenumarate post-uri in privinta ta ! 1.Lucrezi? Ai o minte de-un copil de 15 ani,crede-ma . 2.Cand ai sa-nveti sa administrezi un server atunci vorbeste. 3.Prietenii tai "buti" invata-i sa joace Counter,dupa sa comenteze in privinta altora. Habar n-ai tipule,ai tu peste 20 de ani,dar...Sanatatep.s: ce rezolvi cu aroganta asta? vrei s-o faci pe imfumuratu' cu altii,ai admin,esti boss,revino-ti. Nu asta te defineste,daca-s sta fata-n fata cu tine ai fii o ciuperca de om.Ā SI DACA AI DEMO,POSTEAZA-L ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany29ism Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 [EDIT:]Ā N-am postat deloc aiurea , am facut nenumarate post-uri in privinta ta ! 1.Lucrezi? Ai o minte de-un copil de 15 ani,crede-ma . 2.Cand ai sa-nveti sa administrezi un server atunci vorbeste. 3.Prietenii tai "buti" invata-i sa joace Counter,dupa sa comenteze in privinta altora. Habar n-ai tipule,ai tu peste 20 de ani,dar...Sanatatep.s: ce rezolvi cu aroganta asta? vrei s-o faci pe imfumuratu' cu altii,ai admin,esti boss,revino-ti. Nu asta te defineste,daca-s sta fata-n fata cu tine ai fii o ciuperca de om.Ā SI DACA AI DEMO,POSTEAZA-L !Tu nu inteleg de ce tot te bagi in discutie.. si .. am 17 ani grasule.. eu lucrez de la 14 ani pentru ca nu mi-a placut sa stau pe bani parintilor ca tine.. cand o sa ajungi sa ai caracteru meu atunci sa mai comentezi.. si daca vrei sa ma "bati".. eu in fiecare dimineata intru la metrou la "Parc Bazilescu".. intelegi tu ideea?Ā Ā Invata sa scri si dupaia sa vi sa iti dai cu parerea aici. Multumesc.(Va rog sa nu mai postati pana cand o sa decida Shaym ce se va intampla. Multumesc.[EDIT:] - RNE are dreptate.. nu am reactionat corect.. imi asum toata raspunderea si o sa imi accept consecintete oricare ar fi acelea..Dupa acest "EDIT" nu o sa mai poztez nimic pana o sa ia Shaym o decizie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dOomS* Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Invata sa scri si dupaia sa vi sa iti dai cu parerea aici. Multumesc.(Va rog sa nu mai postati pana cand o sa decida Shaym ce se va intampla. Multumesc.*scrii *vii. Agramatule ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted December 11, 2013 Author Report Share Posted December 11, 2013 Stop!Pana aici,daniel se vede clar ce ti`am spus in reclamatie.Si alea sunt injuraturi chiar indecente.Si in primu rand un admin trebuie sa il respecte pe celalalt,dar nu cum ai facut tu sa imi "futi mie mortii" ca de ce i`am dat kick lu innumans.In primul rand i`am dat kick stiu eu de ce,si in al 2 lea rand tu te`ai luat de mine fara motiv.Si daca ii dau kick nu trebuie sa te cheme pe tine sa te bagi pentru ca tu iti faci probleme.Shaym are foarte multa treaba,si ma lasat pe mine sa am grija de server,si mai ai o reclamatie.O sa primesti down.Iar daca ti se mai face o reclamatie o sa primesti remove./TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts