Notzolek Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Salutare. joc de cateva zile pe serverul vostru impreuna cu niste prieteni. ieri (7.12.2013) am luat ban permanent de la daniel ,probabil pentru cod, fara sa mi se faca poze/demo/etc. nu am facut nicio poza pentru ca nu avea sens si nici nu am de gand sa vin sa zic ca joc cs de x ani .dupa ce am luat ban mi-am rugat unul dintre prieteni sa vorbeasca cu adminul respectiv, iar raspunsul tipic persoanelor < 15 ani a fost "nu ma intereseaza" . stiu ca pare incredibil, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar daca stii sa joci cat de cat ok nu inseamna ca ai cod, adminii ar trebui sa stie asta.adminul cu care am jucat cel mai mult e christmas tree. astept o parere si de la el in legatura cu "codul" pe care il folosesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Pro unban,nu are nimic il cunosc.Daniel e nebun si da ban`uri aiurea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notzolek Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 cu scuzele de rigoare, am uitat sa mentionez:Nick : NotzolekIp/SteamID: 5.13.66.239Ora primirii banului: Harta: de_dust2x2Motivul banului: nu am idee, am primit ban permanent dintr-o dataAdminii care erau pe server:danielPozele fãcute de admin: am primit ban fara poze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRiSti.xMaS Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Frate eu nu ti-am dat nici un ban eu nu dau ban-uri aiurea , si in plus eu ma comport pe server frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notzolek Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 salut tree. nu cred ca tu mi-ai dat ban. eu am rugat niste prieteni sa ia legatura cu tine azi pe server, dar nu le-ai raspuns. daniel mi-a dat ban,nu tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notzolek Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 esti unul dintre adminii cu care am jucat. cred ca ti-ai dat seama daca folosesc sau nu coduri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlonT. Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Mda , unban , baiatul asta pur si simplu nu are nimic, am jucat cu el si stie sa joace Cs , nu am nimic inpotriva lui , si trEe nu da ban aiurea , parerea mea .. , multumesc anticipat ! :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notzolek Posted December 12, 2013 Author Report Share Posted December 12, 2013 nu tree mi-a dat ban. sper ca am fost destul de clar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Am inteles,daniel ti`a dat ban.nu suntem nebuni,ho.asteapta sa iti dea shaym unban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts