Vasto Lorde Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Nume: Oancea Gabriel Nick: Vasto Lorde Varsta: 19 Oras: Bucuresti Microfon: Da Steam ON/OFF: ON Motiv: Mixuri,pcw, dezvoltarea clanului. De cat timp joci cs 1.6: Aproximativ 6 ani, fara pauze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKkaD Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Stiu ca dai destul de bine, dar din pacate suntem deja 5 titulari.Din partea mea pro ca rezerva!Vom organiza meciuri seara intre titulari si rezerve !Astept si parerea colegilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDREj Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Nu-mi dau cu parerea deoarece nu te-am vazut niciodata jucand! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Gr33N;( Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Fi atent iti propunem sa dai un test in seara asta 1vs 1 cu 3 membri ai clanului 10 runde 5 tero 5 ct daca cei trei membri considera ca ai ceti trebuie sa fi in clan atunci bine ai venit in echipa a2-a(rezerve) noi facem 2 echipe cu 2 motive: 1. sa ne antrenam 2. pt rezerve. Asta nu inseamna ca nu putem participa la acelasi warnight sau cupa. Ps: Mapele pe care sa dai testul se vor alege la ora 20 cand incepi testul daca nu e buna ora lasa un reply aici . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts