Vasto Lorde Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Nume: Oancea Gabriel Nick: Vasto Lorde Varsta: 19 Oras: Bucuresti Microfon: Da Steam ON/OFF: ON Motiv: Mixuri,pcw, dezvoltarea clanului. De cat timp joci cs 1.6: Aproximativ 6 ani, fara pauze. Quote
aKkaD Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Stiu ca dai destul de bine, dar din pacate suntem deja 5 titulari.Din partea mea pro ca rezerva!Vom organiza meciuri seara intre titulari si rezerve !Astept si parerea colegilor. Quote
ANDREj Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Nu-mi dau cu parerea deoarece nu te-am vazut niciodata jucand! Quote
Dr.Gr33N;( Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Fi atent iti propunem sa dai un test in seara asta 1vs 1 cu 3 membri ai clanului 10 runde 5 tero 5 ct daca cei trei membri considera ca ai ceti trebuie sa fi in clan atunci bine ai venit in echipa a2-a(rezerve) noi facem 2 echipe cu 2 motive: 1. sa ne antrenam 2. pt rezerve. Asta nu inseamna ca nu putem participa la acelasi warnight sau cupa. Ps: Mapele pe care sa dai testul se vor alege la ora 20 cand incepi testul daca nu e buna ora lasa un reply aici . Quote
Recommended Posts