LIKE /A/ KING! Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Nume: IonutUserID si adresaIP: LIKE/A/ KING - 46-214-23-165.De ce ai luat ban?: Limbaj, nu cred a fost asa exagerat cand ea ma tot tinea in BA ca nush ce Ba ca nush ce. "izu"De la cine ati luat ban?: <00:49:14> You were banned for 5 days from the server by "TaLa" (revizuieste-ti vocabularul!) Bai fato intelege ca n-am facut nici un misto de tine, Erau 3 pustani impreuna cu Alexandra sau ceva de genu care faceau misto de tine, si tot puneau poze cu tine si radeau, eu n-am pus nici o poza cu tine nicaieri si nici avatarul nu la-m schimbat. Aveti acces in FTP uitati-va pe canalul holly la conversatie. pe data de 6/2/2014 in jurul orei 12:30Uitce cine a spus si ce a spus, Eu n-am scos nici un cuvant. nu te cunosc n-am de ce sa ma iau de tine.Cand iti explicam ca nu am pus nici o poza si n-am scos nici un cuvant acolo, nici macar nu ii cunosc, tu tot exagerai cu cuvinte proaste si bine inteles ca m-ai scos din sarite. Dar nu cred ca e normal sa-mi dai ban 5 zile.. Ms.
Desmeon Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Vai frate , tu ne-ai dat pm sa ne uitam la pozele tale cu izu lol:|
LIKE /A/ KING! Posted June 1, 2014 Author Report Posted June 1, 2014 Ba nene poate si-au pus idiotii aia numele meu, uite-te exact la numele care ai primit pm, al meu e LIKE /A/ KING! intelege ca n-am dat nimic la nimeni
Desmeon Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 tu erai frate ,ma minti asa pe fata? am martori cum ai zis hai la holly pe canal sa radem de izu , am eu poze cu ea , nu mai minti
Recommended Posts