Aleex Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 1.Sex oral: iti place, nu-ti place, il tolerezi, il consideri dezgustator. Cand tragem linia si adunam, ajungem la concluzia ca statisticile stau cam asa: vreo 80% dintre femei fac sex oral de dragul partenerului – nu pentru ca actiunea in sine le-ar provoca mare bucurie ci pentru ca este singurul mod cert prin care stiu ca isi fac fericit partenerul (si cam asa e). Alte 20% nu ar face sex oral nici cu pistolul la tampla si un procent practic inexistent fac sex oral pentru ca le place (unde-s domne femeile alea, arata-mi si mie una!). Pe de alta parte, daca intrebi barbatii care sunt cele trei lucruri pe care trebuie sa le stie o femeie pentru a-i face fericiti, iti vor raspunde in unanimitate ca primul este sex oral, al doilea este sexul oral si al treilea, da, ai ghicit… cartofii prajiti! 2.“Lasa-ma sa dorm, femeie!” Postcoital, barbati vor sa doarma. E lege. Iar tu, zbenguito, ai chef sa povestesti subiectul lucrarii tale de licenta tocmai atunci. Crede-ma pe cuvant: daca nu ii torni cafea (pe vena) ca sa-l tii treaz, nu ai nicio posibilitate reala sa poti o conversatie cu el dupa ce faceti sex. Asa ca practic nu ai de ales: lasa-l sa doarma. Nu m-am putut abtine sa nu ma intreb de ce au ei chef sa doarma in timp ce noi suntem pline de energie. Se pare ca nu am fost singura, fiindca baietii de la Journal of Molecular Endocrinology si-au scrantit capetele lor erudite pentru a gasi raspunsul (evident ca nu au resuit). Se suspecteaza totusi ca vinovati ar fi hormonii (ca de obicei, bata-i vina!), mai exact testosteronul (sef pe partea de sex) si melatonina (raspunzatoare de somn). Cum or face hormonii astia, cum s-or inhiba si stimula reciproc, nu se stie exact, cert este ca dupa orgasm, melatonina inunda corpul barbatului si ii provoaca starea de somnolenta si sforaiala. Pana una alta, incredibil de crezut ca sunt obositi dupa sex, nu prea ar fi: fiindca dupa atatea acrobatii, ar fi si cazul sa cada lati de oboseala. Intrebarea reala este: noua de ce nu ne este somn? 3.“Uneori, chiar n-am chef de sex” Te cred, nici eu n-am chef uneori si totusi fac! Ei bine, avem inca o confirmare ca Dumnezeu e barbat: daca noi nu vrem, fac ei ce fac si se poate, daca ei nu vor… ne punem pofta-n cui! Unde mai pui ca lipsa lor de chef provoaca in creierul nostru tot soiul de frustrari: Nu ma mai iubeste? Nu il mai atrag? Si-a gasit alta? Pai… nu spune nimeni ca aceste variante ies din discutie. Eu vreau doar sa va atrag atentia ca trebuie luata in calcul si varianta ca pur si simplu nu are chef: pentru ca ii este lene; pentru ca e obosit; pentru ca a pierdut la Counterstrike; pentru ca a baut si ar avea nevoie de GPS ca sa-ti nimereasca vaginul; pentru ca ia pastille (nu d-alea albastre) care ii taie cheful: hipotensive, antidepresive, prokinetice (motilium, metoclopramid) etc. 4.Mmmmmasaj Dar nu frectie cum ii facea bunica! Altfel de mmmmasaj… unde? La testicule! Am gasit aceasta idee cand frunzaream o carte despre Yoga. Personal, n-am mare incredere in “transformarea spermei in energie” sau “cautarea miezului absolut printre testicule”, dar adevarul gol golut este ca aceasta tehnica mmmmerge bine de tot. In plus, mare efort nu depui, asa ca merita incercata! Asadar, daca vrei sa fii o yoghina a sexului, nu rata acest indiciu! 5.Vestimentatia la sex: Hot si not so hot Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu pot sa fac sex cu hainele pe mine. De fapt, mint: stiu cum sunt altii. Barbatii adora sa pastreze pe tine o multime de obiecte vestimentare: ciorapi cu portjartiere, corsete, partea de sus a body-ului, uneorii chiar si chiloteii daca acestea sunt suficient de elastici pentru a fi indepartati doar partial. Bleah! In fine, cert este ca pentru ei stimularea vizuala este foarte importanta… si, avand in vedere ca prin filmele cu cerculet/bulinuta/patratel rosu au vazut numai femei pe jumatate dezbracate care faceau sex te miri pe unde, s-au gandit sa incerce si acasa… cu tine. In mod normal, merg pe principiul recomandarii “nu incercati acasa”, dar avand in vedere natura benigna a acestea fantezii, fa-i si tu hatarul asta! Pe de alta parte, orice ai face, nu face confuzie intre sosete si dres: dres – bun, sosete-cah! Pe langa dungile total inestetice lasate de elasticul “botoseilor” tai din bumbacel, sosetele sunt pentru barbati (si nu glumesc, am intrebat multi!) moartea pasiunii! 6. Epileaza-te! Militez de ceva timp pentru o lege care sa oblige barbati sa se epileze cu ceara macar o data in viata. Sa vada si ei ce “placut” este si abia apoi sa aiba dreptul de a comenta ca picioarele noastre nu sunt chiar asa de fine… Iar daca pe picioare poti, de bine, de rau, sa dai de trei ori cu lama si sa speri ca nu va ramane nicio suprafata impadurita, sunt alte parti ale corpului pe care chiar nu le poti defrisa zi de zi… ca sa-ti simta el pielea super-fina. In plus, as vrea sa li se faca putina educatie de epilare si sa li se explice barbatilor ca epilarea cu ceara presupune smulgerea parului, iar ca sa il smulgi, trebuie sa ai de ce sa tragi, iar ca sa ai de ce sa tragi, trebuie sa il lasi sa creasca!!! Asa ca nu se poate sa fim perfect epilate permanent!!! Lasand la o parte frustrarile femeilor legate de acest subiect fiindca acestea nu constituie subiectul acestui articol, trebuie sa va spun ca pe lista celor mai mari dorinte ale barbatilor se gaseste si aceasta: sa fii permanent epilate. Of… 7. Vorbeste-mi! Si iar of… Din destainuirile lor, am aflat ca barbatii nu suporta tacerea… in pat (in afara lui, ar prefera sa fii muta). Ei vor permanent sa fie laudati, sa stie ca nu se chinuie degeaba si ca sunt cei mai tari. Este singurul moment in care accepta cu bucurie toate sfaturile tale si isi doresc sa iti auda tipetele si gemetele. “Cererile” lor nu sunt deloc nejustificate: atunci cand faci sex, trebuie sa profiti de toate simturile: gustativ, olfactiv, tactil, vizual si… acustic. Asadar, vorbeste-i! Sa va iubiti! * Aceste sfaturi sunt mai mult pentru fete =]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_xD Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Dar tin si de baieti , app nu mai folosi scrisu asta ma dor ochii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyyk. Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Mda...cam toate sunt pentru fete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daizukE^ Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Nici chiar toate....dar este interesant din punct de vedere sexual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts