Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted
Ownerilor sincer serverul ar fi mai frumos dupa mine daca ar fi war3ft simplu fara respawn faceti cum credeti eu am dat sa zic asa o "sugestie"
Posted

Eu asa voi lasa serverul...Si mai vreau sa adaug..dupa fiecare kill sa ti se reincarce arma automat..

Spre exemplu akkad trage in B@ghis si il omoara, din 30/30 de gloante ramane cu 17/30. Dupa ce la omorat, fara sa mai incarce arma, el are din nou 30/30...

Astept pareri

Posted

nu am playeri momentan pe server ca sa pot pune 30 de minute... si nici admini experimentati si seriosi...inafara de B@ghis

Am nevoie de bani pentru a tine serverul populat..

Posted
Asa este Akkad ,Pt. A tine 30 de minute mapa nu este o idee foarte buna pt.,ca multi admini nau experienta iar mape inafara de de_dust2x2 aim_ak-colt si fy_snow3 nu ai ce sa gasesti pt a nu iesi playeri! Dar cine vrea sa Doneze 1-2 Euro sa populam Serverul mai repede sa lase un reply!
  • 2 months later...
Posted

Am adaugat pe server:

• he [ de fiecare data cand reinvii, pe langa arme, primesti si o grenada ];
  • cs_team_semiclip.amxx [ poti trece prin coechipieri. Nu se mai face block la porti ];
  • Team_ballancer.amxx [ Se echilibreaza echipele la fiecare 30 de secunde ]

• 3 months later...
Posted

GABI:

as dori si eu daca se poate sa se vorbeasca cu toti admini se schimba hartiile prea asa aiurea cand vor.... harta se schimba in ultimele 5 minute din cate stiu eu .... sa daca nu sa se schimbe cand nu sunt playeri pe servar.... pe bune deci se baga o harta se umple servarul dupaia intra un admin si schimba se goleste si asa se intampla aproape in fiecare zi.....

Posted

Eu propun sa scoatem respawnul ca dupa parerea mea war3ft si respawn nu e o idee foarte buna adica la elf spre exemplu ultimate aia care il intepeneste 10 sec o folosesti 1 si stai 10 sa se incarce iar la respawn il blocheziil omori iar apoi revine iar si tu nu ai vraja.Deci eu propun sa scoatem respawn si sa bagam niste skinuri la arme.

• 1 month later...