Ganja Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Rog admini si staff-ul comunitatii sa de-a zilnic voturi pe urmatorul linki : http://www.csservers.ro/evidenta/war3ft.steams.roVa rog sa dati mass-uri cu link pe mess zilnic , cu cat mai multe voturi cu atat mai multi jucatori pe server! Multumim celor care voteaza, cei care vor sa arate recunostinta pot lasa reply aici dupa ce au votat! 1 Quote
Ganja Posted October 4, 2012 Author Report Posted October 4, 2012 Am votat si eu! Am pus la fiecare sectiune link-uri pentru toate 3 serverele ca sa le facem cat mai cunoscute! Sper ca nu deranjeaza ca mi-am permis sa postez eu:) 1 Quote
B@ghis... Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 La Celife din cate stiu votezi decat de pe un ip:|!in orice caz buna trb.Am sa va rog sa lasati si voturile!Celife vot 6Freakz vot 5Gadict vot 17 Quote
Ganja Posted October 6, 2012 Author Report Posted October 6, 2012 La celife poti vota la fiecare 24 de ore daca ai ip stabil si de fiecare data cand te reconectezi la net daca ai ip dinamic! Iar la celelalte doua poti vota doar odata la 24 de ore! Quote
aKkaD Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Vot celife... la freakz si gadict nu pot momentan Quote
Roronoa Zoro Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 done akkad am o iedee muta acest topicuri la cerere admin la importante ... si fie care player care face cerere mai da si un vot aici Quote
aKkaD Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 vot primele 3 ca la "Lafel" nu stiu sa votez ) nu gasesc Quote
ReGis Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Votat toate 4.P.s: aKkaD pe site-ul LaFel apesi pe ultima steluta deaia si o sa-ti scrie "Multumim pentru vot." Quote
Recommended Posts