Ganja Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 M-am gandit sa fac un singur topic, de ce sa deschidem sute de mii de topicuri cand putem sa scriem toti in acelasi, asa ramane si forumul curat si putem sa citim si bancurile unul dupa altul fara sa stam sa dam 1000 de mii de click-uri! Daca lasi un comentariu legat de bancul dinainte lasa si un banc sau suporti consecintele, fara offtopic si fara comentarii stupide de genul "il stiu , "ce tare" , "super misto" etc. Sanctionez drastic! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_xD Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 O blonda suna la gara. Raspunde operatorul:- Buna ziua, cu ce va putem ajuta?Blonda:- Nu va suparati, dar cat timp face trenul de la Bucuresti la Constanta?Operatorul:- O secunda...Blonda:- Bine, multumesc! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_xD Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 John?- Yes, sir!- Adu-mi, te rog, pianul.- Vreti sa cantati la pian, sir?- Nu, John... dar mi-am uitat tigarile pe el si ma gandeam sa nu te deranjez pentru un fleac! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 :)/>)frumoasa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 :)Ungurul! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 BLonda e Blonda!:)/>) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Asta o stiu :)/>) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Politistul vine acasa. Nevasta-i spune:-Fiul nostru trebuie sa mearga la scoala ajutatoare!-Ti-am spus eu ca e capabil!… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Un soldat merge la comandantul său şi-i spune:- Permiteţi să raportez! Printre noi sunt poponari!- Pe ce te bazezi când afirmi asta, soldat?- Păi, pe faptul că mi-a dispărut rujul!… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune: "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns. Sa nu am probleme!"Marinarul la fel: "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri!"Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile: "Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme?" La care el zice: "Nu, eu sun la usa si ma duc la geam! N-a scapat nici unul pana acum!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige :– Cine s-a culcat cu nevastă-mea?Nu zice nimeni nimic. Bărbatul mai strigă o dată:– Cine s-a culcat cu nevastă-mea?! începe unul să râdă.– Ce e aşa amuzant?– Nu ai destule gloanţe… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Un trecator trece pe langa o poarta pe care scria "Atentie caine rau". Spre mirarea lui cand se uita in curte vede o javra mica si amarata. Trecatorul intreaba:- Dar cum poate un catel atat de mic sa fie rau?Catelul ii raspunde:- Sunt rau ca nu pap tot laptele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFerNaL. Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Nu e FuNNy ! :P/> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Ion şi Maria în şură. Ion către Maria:- Mărie, dă jos fusta...- Vai, Ioane, e ruşine...- Dă-o jos că eu sînt bărbat şi ştiu de toate...Maria dă jos fusta...- Mărie, dă-ţi jos ciorapii...- Vai, Ioane, nu pot, e ruşine...- Dă-o jos cum îţi spun că eu sînt bărbat şi ştiu de toate...Maria dă jos ciorapii...- Mărie, dă jos chiloţii...- Vai, Ioane, e ruşineee...- Mărie, dă jos chiloţii că eu sînt bărbat şi eu ştiu de toate...Maria dă jos chiloţii.- Pe aici, după cum mi-o zis Vasile, ar trebui să fie o gaură... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFerNaL. Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 =)) Cine S-a Culcat Cu Gagikamea?:> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Doua blonde in autobuz:- Fato, cate statii mai sunt pana la prima?- Nu stiu fato, eu stau in alt cartier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Logic ca pe ala la bufnit rasu cand a aflat ce facuse gagicasa:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Moş Nicolae stă în seara de Ajun în faţa lui Bulă. îi arată cu degetul şi îi spune:- Ai fost cuminte anul acesta?La care Bulă:- Tată, moşul ăsta mă ameninţă! Sună avocatul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Bulă completează o fişă personală pentru angajare. La data naşterii trece 15 august.- În ce an? Întreabă funcţionara de la oficiul forţelor de muncă.- În fiecare an! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisTi Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Bulă moare. La poarta raiului este întâmpinat de Sf. Petru :- Bine ai venit în Paradis, aici nu găseşti muncă, şcoli, spitale.Nu găseşti bani [...]- Oh, România... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisTi Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Bula o suna pe bubulina :-Draga ce preferi,bananele sau capsunile ?? Bubulina:-Bula esti la piata ..? Bula:-Nu... la farmacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisTi Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Strula:-Bula ce-i tactu ? Bula:-Lucrator peste 500 de oameni Strula:-Adica ? Bula:-Tunde iarba-n cimitir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Doua tinere doamne, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa iasa fara soti in oras. Dupa cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc acasa. La un moment dat una zice: - Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta raspunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.. - Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu chilotii si apoi ii arunc. - Eu nu renunt la chiloti, dar o sa gasesc o solutie.. A doua zi se intalnesc barbatii. - Oare unde au fost, mai, nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara chiloti. - Tu stai bine. A mea a venit cu o panglica in fund pe care scria "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ionescu!" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 M'am dus la prietena mea acasa cu un mare buchet de trandafiri. A deschis usa, a vazut florile si m'a tras inauntru. S'a intins pe canapea, si'a dat fusta jos, si'a smuls chilotii si mi'a zis: "Asta'i pentru flori !" -"Termina cu prostiile "!! I'am zis, "tre' sa ai o vaza pe undeva..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 El: -Iubito, calca'mi te rog camasa albastra, ca am o sedinta importanta azi. Ea: -Maaa, tu vrei sa te duci la curve!!! El: -Nu iubito, promit, am o sedinta importanta. Te rog pregateste'mi si cravata. Ea: -Maaaa, tu vrei sa te duci la curve, d'aia te aranjezi ! El: -Nu iubito, iti promit!!! Te rog si parfumul sa mi'l aduci. Ea: -Pfaaaa, clar te duci la curve la cum te'ai aranjat ! El: -Iubito !........Gesturi tandre, imbratisari etc. Se intoarce barbatu' beat acasa pe la 4 dimineata si zice: -Ai cobit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts