alex Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Se cauta owner in vederea redeschiderii serverului deeathrun.steams.ro.Cine crede ca este capabil sa populeze si administreze un astfel de server sa dea reply.Va multumim! Nume:Nick:Varsta:CNP(Primele 7 cifre)Y!M:Skype:SteamID:Ce poti face pentru server :Ce ne mai poti spune despre tine?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iRonic Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Nume: Ticudean MarianNick: iRonicVarsta: 14CNP(Primele 7 cifre) : 1981115Y!M: justus_89Skype: Nu anSteamID: Nu amCe poti face pentru server : Pot sa aduc playeri [Modul deathrun se populeaza foarte repede] Pot remedia aproape orice problema legata de server O sa aduc ceva "nou" printre serverele de deathrunCe ne mai poti spune despre tine?: Totul despre mine e la profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floryn. Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Nume:FlorinNick:xD~k3NtVarsta:14CNP(Primele 7 cifre):198 restul in privat.Y!M:puscasu_fSkype:nu am.SteamID:nu amCe poti face pentru server :Sa ma ocup pe forum la cererile de admine etc.Am mai fct categorii pe alte svre .Sa donez dupa ce ma acomodez cu el,sa fac reclama pe cele mai populate servere de dr idin tara.Ce ne mai poti spune despre tine?:Sunt corect imi place cs-ul in special dr si clasic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neTw0rK Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Nume: Apetrei Nicolae-CezarNick: neTw0rKVarsta: 16CNP(Primele 7 cifre): 1961206Y!M: [email protected]Skype: tu.knightSteamID: Tu_cSCe poti face pentru server : Tot ce imi sta in putinta sa il populez si odata cu el la dezvoltarea communitatii.Ce ne mai poti spune despre tine?: Ma numesc Apetrei Nicolae-Cezar, am domiciliul in Siret judetul Suceava si invat la Colegiul Tehnic Latcu Voda. Imi plac culorile albastru de toate nuoantele si verdele. Imi place sa imi petrec timpul cu prietenii cat si in realitate cat si virtual sau prin intermediul internetului. Sunt un baiat cu caracter , de treaba ( zic unii ) , glumet cand este cazul si stiu de gluma, nu ma supar usor. Sper ca v-ati facut o parere buna despre mine, daca e sa administrez eu serverul nu o sa va dezamagesc O zi buna ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ady Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Nume:-ady-Nick:adyVarsta:17CNP(Primele 7 cifre) mai caut buletinul ? ..1952507 sau era invers..asta o poate face orcine ..Y!M:aaddyy_ady_aaddyySkype:ady.ady93SteamID:privatCe poti face pentru server : las putea face de la 0 ..plus stiu amxmod Ce ne mai poti spune despre tine?: imi place modul deathrun de cand am server am avut server doar de DR si GG ...modurile care imi plac mie Experienta amxmod : 90% (unele scripturi nu le stiu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puyutz Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Nume: Puiu IonutNick: PuyutzVarsta: aprp 18CNP(Primele 7 cifre) 1950517210Y!M: puyutzuxdSkype: puyutzuxdSteamID: puyutzuxd Ce poti face pentru server : Administrare Intretinere Populare Creativitate Ce ne mai poti spune despre tine?: Keep Calm and Work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts