ReGis Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 Username: VitaminaCFunctie actuala : MemberFunctie ceruta : ModeratorSectiunea: Servere publice counter-strike Varsta: 13Y/M : regis_c00l@yahoo.vomCat Timp petreci zilnic pe forum? : 1-2 oreArata minim 5 topicuri de la tine care au adus popularitate :-Fii sincer si etaleaza un maxim de Spam facut de tine : 0
ReGis Posted December 15, 2012 Author Report Posted December 15, 2012 CONTRA, alege alte categorii !Ce categorii sa aleg , care sunt moarte ? nu se posteaza deloc.. aha m-ai bine ma lipsesc asa :|
Aleex Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 Daca ai posta, posteaaza si ceilalati ! Asta e si ideea ! Trebuie sa incepem sa miscam si celelalte !
Ganja Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 Ce categorii sa aleg , care sunt moarte ? nu se posteaza deloc.. aha m-ai bine ma lipsesc asa :|Contra, ai facut o groaza de posturi aiurea si te-am sanctionat, nu stii sa postezi unde trebuie , faci posturi daor pentru +1 si acum ai pretentii sa primesti la o sectiune anume? Varsta ti-o reprezinti din plin!
ReGis Posted December 15, 2012 Author Report Posted December 15, 2012 Contra, ai facut o groaza de posturi aiurea si te-am sanctionat, nu stii sa postezi unde trebuie , faci posturi daor pentru +1 si acum ai pretentii sa primesti la o sectiune anume? Varsta ti-o reprezinti din plin!1 la mana:Nu m-ai sanctionat niciodata.2 la mana:arata-mi unde am facut posturi aiurea.
Recommended Posts