Narcotiq. Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Username: Narcotiq.Functie actuala : Owner ServerFunctie ceruta : Global ModeratorSectiunea: Presupun ca are acces tot forumul ...Varsta: Fac 17 in ianuarie .Y/M : asd.seekCat Timp petreci zilnic pe forum? : Cat va fi nevoie :-??Arata minim 5 topicuri de la tine care au adus popularitate : Am deschis topicuri in sectiunea sv-ului,atataFii sincer si etaleaza un maxim de Spam facut de tine : Nu prea am posturi,asa ca n-am facut spam . Am insa niste comentarii personale ... Stiu ca n-am vechime minim o luna si n-am 100 posturi,insa voi fi cu voi in continuare , un motiv fiind serverul care mi s-a dat in grija . Cu totul ca nu am vechime cu pe server,pot indeplini restul condiilor impuse,adica : seriozitate si vorbire corect gramaticala pe forum,activitate zilnica pe forum,pana acum n-am primit deloc warn . Doresc acest rank deoarece sunt persoane care fac 2xpost,post hunt,etc la sectiunea serverului meu . Daca nu are acces warn si doriti sa incep de la moderator prefer sa raman asa,daca se poate g. mod. e foarte ok datorita faptului ca de acest rank am nevoie. Promit de asemenea ca nu voi sta numai la sectiunea serverului :]] ; si va voi ajuta cu tot ce pot Va multumesc pentru intelegere Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 eu zic sa incepi cu un moderator pe cateva categorii, apoi odata cu trecerea anilor(glumesc) un global Mod, deci pro pt mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKkaD Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 pro mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcotiq. Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 N-am ce face cu moderatorul :| Vreau acces la warn ca sunt o gramada de topiti care posteaza aiurea ... In fine,da-mi moderator si poate dupaia voi primi si global moderator ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Pro moderator , din ce stiu ai acces si la moderator sa dai warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts