Guest ady Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Scuze alex si restul pentru postul asta ..dar eu zic ca nu are rost sa luati addons-uri de aici sunt foarte proaste ..nici unul nu e luat de la 0 ... Deci care doreste un addons de orce tip ..sa imi dea un pm si se rezolva Mersi pentru intelegere Edit : exceptie de FR nu am reusit sa fac unul stabil ..inca ( nici nu mi am batut prea mult capul pentru ca nam avut pe ce sa il pun) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleex Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 =)))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 ia fa-mi si mie un addons pentru un server clasic (pluginurile sa aibe si sma)ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ady Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 =))))))))))))))))))))))))))))))))))foarte amuzant am uitat sa rad pe bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOXiL Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Guest_ady_* , Te rugăm să citești regulament-ul înainte de a posta ceva ce nu ne e util nouă sau membrilor ai noștrii - TOPIC ÎNCHIS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts