gabriel123 Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 nick:GABIsa se schimbe echipamentele cele vechi ale adminilor pareerea mea e ca era mai fumos asa Quote
aKkaD Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Nu peea inteleg la ce te referi... Quote
eX - eTc. Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Cred ca se refera la modelele adminilor, eu propun sa se scoata, dupa mine sunt inutile.As dori si eu modificarea in user.ini a nickname-ului meu de la admin, a fost scris gresit. Din "eX -eTc." in "eX - eTc.". Quote
Guest op!s Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 eX - eTc. asta e nick admin asa il ai ... Quote
gabriel123 Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 GABI:ma refer la culorile echipamentelor ale adminilor sunt prea aiurea erau mai faine cele vechi care scriau cu albastru admin si atat..... Quote
aKkaD Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 vor fi schimbate.. dar asta abea cand ma intorc eu acasa... Quote
Lede Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 eu as propune ca la admin sa se dea direct he flash gratis si niste modificari la comenzi sa avem acces la NOCLIP o propunere la gradu Administrator NUMAI O PROPUNERE NU ALTEVA Quote
Zyyk. Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 E o prostie chestia cu NOCLIP ... Pro pentru he, flash moca pentru admini Quote
theangel Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 He ai moca. Flash la ce-ti trebuie? Nu inteleg , e respawn nu ajuta la nimic daca dai flash intr-o parte pentru ca se poate spawna altu in spatele tau . Propun din nou *nume grad*nick* pe chat la admini. Quote
Zyyk. Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Eu propun ca admini sa avem un alt echipament decat cel al playerilor.... am vazut pe alte sv. si e foarte frumos ! Astept pareri Quote
aKkaD Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 am avut modele si le-am scos.. pentru ca au aparut niste bug-uri de la noul update.. He ai moca. Flash la ce-ti trebuie? Nu inteleg , e respawn nu ajuta la nimic daca dai flash intr-o parte pentru ca se poate spawna altu in spatele tau . Propun din nou *nume grad*nick* pe chat la admini. faza cu *nume grad*nick* nu o mai bag pentru ca la fel ... era bug pe chat... Quote
Recommended Posts