eX - eTc. Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Aici voi prezenta toate sugestiile legate de server. 1. Propun scoaterea modelelor de la admin, dupa mine nu isi au rost.2. Comenzile amx_showip, amx_last sa fie accesibile tuturor.3. Comanda amx_givexp sa fie accesibil doar pentru owneri.4. Adaugarea unui plugin ce permite downloadul fisierelor ".wad". (am intalnit ieri o harta la care am fost nevoit sa iau de pe net un fisier ".wad")5. Adaugarea in mesageshower.. sau ce plugin se utilizeaza linkul de vote de la csserver. Quote
aKkaD Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 costumele au fost scoase.. astazi rezolv si amx_showip si mesaj si vote pentru server Quote
Alexo Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 BRAVO MARIAN ai facut treaba buna Quote
aKkaD Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Implementat plugin votePentru a ajuta serverul cu un vot, scrie in y [say] /voteAdaugat mesaj pe server cu noul pluginAm scos modeleleRezolvare a problemelor gen maps, protocol si ce mai era pentru non-steam.. Spor la joc si va astept cu mai multe voturi Quote
danyelo Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 nu este o idee buna asta cu /Vote Quote
eX - eTc. Posted February 21, 2013 Author Report Posted February 21, 2013 eu zic ca este o idee excelenta, cu /vote o sa obtinem voturi pentru server => dropuri pentru server => server 24/28 Quote
Recommended Posts