Alexo Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 ROG totii admini sa posteze aici pentru a primi Rang de admin servar war3ft pentru a ne deosebi de celelante servare si pentru a primi passworld de la Rubrica : admin only PS : NU VOTATI DECAT LA SERVARUL UNDE AVETI ADMIN AM VAZUT UNI ADMINI VOTEAZA UNDE NU AU EI TREABA !!! Quote
eX - eTc. Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 prezent EDIT: pana la urma banu se da permanent sau temporar? (pentru coduri) EDIT:[Alexo] ACEPTAT (ADMIN SERVAR WAR3) MULTUMESC PENTRU POSTARE Quote
aKkaD Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 ramane la decizia voastra.. eu dau 2 zile deoarece pe acelasi ip pot intra mai multe persoane gen eu am un ip acum, maine am alt ip ,iar tu sa ai ip-ul care l-am avut eu ieri... intelegi? Quote
Alexo Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 Deci admini sa imi dea un PM Ca sa primeasca parola de la admin Only !!!! si sa primiti si rangul admin war3 pe forum MULTUMESC !!! Quote
Recommended Posts