Guest Guest Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 nu am primit niciun mail de confirmare pentru a`mi creea cont. Astept de 5 zile. Ce se intampla ? p.s. pentru admini: mai stati fratilor si seara pe cs ca e plin de codati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Adinutza este contul tau, este activ, daca nu te poti loga cu parola cu care te-ai inregistrat incerci cu recuperare parola, daca nici asa nu merge dai un mail la adresa [email protected] cu numele si cu ce parola doresti si se rezolva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinutza Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Merci mult de tot. Am reusit pana la urma sa ma conectez. Acum tre` sa iau legatura cu un admin cs sa ii arat niste filmulete. Ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 nu ai pentru ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts