Lede Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Username: LedeFunctie actuala : Owner ServarFunctie ceruta : Ce consideratiiSectiunea:Forum/GameVarsta:MajorY/M :Loko.AlexoCat Timp petreci zilnic pe forum? : 5-6 poate chiar mai bineArata minim 5 topicuri de la tine care au adus popularitate : La sectiunea war3ft. am fost activFii sincer si etaleaza un maxim de Spam facut de tine : zeroDe ce doresti aceasta functie : Sa am aces la T/C si sa sterg posturile Facute Necorect si sa dau ban la codatiam jucat pana acum mai mult pe servererle freakz dar am facut si 5 redirectiipe<TRuST>; MrGame; Loading ; Vlad4Yoy; si pe gica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lede Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 eu as vrea admin pe server nu forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 intra la sectiunea serverului pe care vrei admin... aici nu se cere admin pe server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts