dani_hNz Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Nick: hNz | SmileyVârstã: 15Oraș: BistritaSteam On/Off: offOre : jucate [Minim 30]: 56Contact: Y!M , Skype , etc.: messu dani_hnzExperiențã în adminat: mai is admin la 2 servere normale si unu de hnsAlegeti gradul de admin dorit: care credeti voi
Vitalie Toma Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 nu merita nimik incalca regulile se sue pe mapa sh zice ca dacai dau ban imi face reclamatie !!!!
eX - eTc. Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 pro helper ^^PS: TRUST dovezile aduc un avantaj la ce spui tu, nu ai dovezi este = cu 0
fabyz0r1995 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 In legatura cu ceea ce zice Trust, are dreptate. L-am vazut facand ceea ce el sustine, si aici e cuvantul meu. Cu toate astea am zis pro. Se pot face reclamatii inclusiv adminilor, cu atat mai mult cu cat ei insisi trebuie sa fie un model (referindu-ma inclusiv la mine)!
aKkaD Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Aici e vorba de cuvantul lui Faby deci:RESPINS T/C!
Alexo Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Mi-a dat pm cu nick si pass ) Oke Va credem dar sa aduceti si o poza pe viitor ex etc are dreptate
Recommended Posts