FD God Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Nick reclamant:FD GodNick reclamat: AlexoMotiv: Imi refuza cererile admin din cauza problemelor personale.Alexo,nu ma intereseaza parerea ta,ma intereseaza parerea lui akkad si a celorlalti owneri,si a adminilor.
Alexo Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 (edited) Alexo,nu ma intereseaza parerea ta,ma intereseaza parerea lui akkad si a celorlalti owneri,si a adminilor. Nu te intereseaza parerea Mea ? Pai Eu sunt singurl OWNER !!! Ma amuzi Ti-am zis Cat timp sunt in masura sa i-au decizi TU nu o sa ai admin aici Daca akka vrea sa iti dea admin imi lasa un mesaj si imi zicea vezi ca FD GOD ARE ADMIN NU ii da remove , atata timp cat mi-a NU mi-a zis nimimic Edited April 5, 2013 by Alexo
Mik3 Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Vedem ce zic Alex si Akkad pentru ca nu esti singurul OWNER pe War3ft si nu ai dreptul sa inchizi acest topic fara sa se uite macar Alex sau Akkad.
B@ghis... Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Da nu mai inchide topicurile la cereri admin lasa-l sa faca cerere sa dam pro/contra cu toti nu ca asa vrei tu...:| ca practic fiecare merita o sansa! Nu sti sa dai Quote de iai copiat scrisu??????
FD God Posted April 5, 2013 Author Report Posted April 5, 2013 apropo,alexo,se scrie "decizii",nu cred ca daca poti inseamna ca si ai voie sa inchizi topicurile cand vrei,lasa sa se discute,sa vada si altii.
Alexo Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Vedem ce zic Alex si Akkad pentru ca nu esti singurul OWNER pe War3ft si nu ai dreptul sa inchizi acest topic fara sa se uite macar Alex sau Akkad.Akka si Alex poate sa lase Replay T/C
aresw Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 fd god , ai facut o reclamatie acuma iti tii pliscu pana isi dau cu parerea toti , nu vii si scrii poezii aici k de data asta iti dau eu tc
aKkaD Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 NU VA MAI BAGATI AICI ... EU am muncit la acest server.. eu l-am adus unde e... a scazut ran-ul pentru ca nu am mai avut timp sa ma ocup ...asa ca l-am lasat pe Alexo sa se cupe... daca este trecut la Rang-ul OWNER ... respectatii deciziile! Nu degeaba este pus acolo !!! App B@ghis... stiu ca ai ceva personal cu Alexo, dar te rog eu, ori uita ori vorbesti pe mess cu el... nu aici.. Va zic de pe acum.. NU MA ENERVATI !!! P.s: FD GOD nu primeste admin... daca eu nu injur pe server, el de ce sa injure... poate tipa in casa cat vrea el !P.s-2: NU degeaba este Alexo trecut la Owner Server !!! Deci inchide si deschide topicuri cand vrea el. Mai pe scurt, La sectiunea War3ft poate face CE VREA EL !!! ASTA SA FIE CLAR PENTRU TOTI !!! Subiect Incheiat ! P.s-3: V-a reveni si aresw zilele acestea !
Recommended Posts