Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick reclamant:  pRo | BullSEye

Nick reclamat:  Alexo

Data/ora:  13:05 4/5/2013

Motiv: A schimbat harta cand mai erau 36 de min din ea

Dovada: Am poze dar rog ownerii sa verifice si logourile

file:///E:/download/Counter%20Strike%201.6/cstrike/de_nuke0002.bmp

file:///E:/download/Counter%20Strike%201.6/cstrike/de_nuke0003.bmp

file:///E:/download/Counter%20Strike%201.6/cstrike/de_nuke0000.bmp

file:///E:/download/Counter%20Strike%201.6/cstrike/de_nuke0001.bmp

Aceste link-uri trebuie copiate si deschise in alta pagina ;)

Posted

Haideti sa va zic ceva   Ca sa va lamuresc    Daca eu am considerat ca acea harta era mare    Si am vrut sa o schimb   Este problema mea   . Iti las acest topic deschis pana diseara daca nu aduci o dovada clara ca am schimbat fara vote ai REMOVE !!!

FD  GOD ULTIMA DATA CAND ITI ZIC     NU  MAI POSTA UNDE NU AI TU TREABA !!!  

Posted

Din moment ce harta era prea mare pentru cati playeri erau pe server... e si normal ca alexo sa schimbe fara vot pentru a aduce cat mai multi playeri pe server !!! 

Era bine sa fi dat un vot ... dar merge si fara !!! [Doar in cazuri de genu: harta mare -> playeri putini]

Posted

Eu am dat vot    Ba chiar am dat vote nuke vs westwood  nu am schimbato   fara vote  .. Vreau sa imi arate mie dovada ca am schimbato fara vote !!

Posted (edited)

Mi-a dat ban 2 ore pt ca m-am urcat pe harta 1 singura data pe fy_snow,din cate stiu pe fy snow ai voie,la ceilalti nici slay nu a dat.

1) ai un model de urmat  

2) NU ai voie pe Structura harti  (ai voie pe  acele patrate dar nu pe lateral )

3) Cand ai facut cere de admin stiai ca nu ai voie pe HARTA  !!!   Tot incerci ceva cu mine si ma enervezi ai BAN PERMANET !!! 

4) http://i50.tinypic.com/jghcmg.jpg   http://i47.tinypic.com/28l43s0.jpg   Dovada 

5) Prima gresala ai ban pe forum  a 2 oara cand postezi aiurea !!! 

Edited by Alexo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...